Crytek'in yeni oyunu Steam'de erken erişimde olacak - Haberler - indir.com

Crytek'in yeni oyunu Steam'de erken erişimde olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-17 20:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Bu yılın başlarında bir takım sıkıntılarla gündeme ismi sık gelen Türk oyun şirketi Crytek, çıkan olumsuz haberlerin ardından yeni oyunundan söz etmişti. E3 2017 fuarında özel sunumla oyun severlere gösterdiği yeni oyunu Hunt Showdawn'a dair yeni gelişmeler yaşandı. Son zamanlarda popülerleşen Battle Royale tarzı bir PVP oyunu olan Hunt Showdawn'ın  gösterilmesinin ardından, oyuncularda merak uyandırabilen Crytek, oyuna dair resmi bir açıklamada bulundu. Açıklamada, Hunt Showdawn'ın Steam'de erken erişim sisteminde bulunacağı müjdesi oyun severlere verildi. Fakat net bir tarih henüz paylaşılmadı.

Oyunun yapımcısı Fatih Özbayram, erken erişim açıklamasına dair yaptığı açıklamasında; 'İyi bir çoklu oyuncu deneyimine sahip oyun yapmak için oyuncu topluluğu temelinde geliştirmenin daha iyi olacağına inanıyoruz. Bu erken erişim sürümü Hunt: Showdown'ı oyunculara en kısa sürede götürmemizi sağlayacak. Alacağımız geri dönüşler oyunu şekillendirmeye devam ederken toplulukla birlikte çalışmamızı da sağlayacak.' ifadelerini kullandı.

Creative Director Magnus Larbrant da şöyle konuştu; 'Oyuna daha fazla kıyafet, yaratık ve avcı ekleyeceğiz. Erken erişim süreci boyunca ayrıca daha fazla oyun modu, daha fazla özellik, craft sistemi ve harita varyasyonları olacak. Hunt'ı her zaman oynamak isteyeceğimiz bir oyun haline getirmek için daha fazla zaman ayırmak istiyoruz.'

Oyuna dair yeni bir video da oyun severlere sunuldu. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;

https://youtu.be/nH9Gm36sJng





PAYLAŞ