Crytek Hunt Showdown için ilk videoyu yayınladı - Haberler - indir.com

Crytek Hunt Showdown için ilk videoyu yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-22 13:08:56
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Crytek, bir yıl boyunca yaşadığı sıkıntılarla oyun dünyasının gündeminde yer aldı. Şirketin bir takım maddi sıkıntılar yaşadığı biliniyordu. Bu durumla ilgili olarak, stüdyolarının bazılarının kapanması ve bazı elemanlarını işten çıkarmak durumunda kalması haberlerinin üzerine, yavaş yavaş güzel haberlerle oyun dünyasında yer almaya başladı. Kısa bir süre önce, firmanın yeni bir oyun geliştirdiği haberi verilmişti ve oyunun ismi de Hunt Showdown olarak paylaşılmıştı. Hunt Showdown'un, E3 2017'de ayrıntılarıyla beraber yer alması bekleniyordu ve çok gecikmeden oyuna dair ilk görsellerin yayınlandığı açıklandı. Yayınlanan görsellerin yanında, bir de Hunt Showdown'un ilk oynanış videosu da gösterildi.

Crytek'in yeni oyunu Hunt Showdown'da, büyük  bir harita yer alacağı biliniyor ve oyuncular bu haritada, yanlarındaki arkadaşlarıyla beraber yaratıkları öldürmeye çalışacaklar. Geliştirici ekibin söylediğine göre, PvP temelli olacağı bilinen oyunun hayatta kalma ögelerini de içerisinde barındıracağı söyleniyor. Oyunda hem yapay zeka hem e gerçek oyuncular düşman olarak karşınıza çıkabilecek. Ne kadar risk alınırsa, karşılığında verilen ödül de o kadar büyük oluyor ve oyundaki karakteriniz öldüğü takdirde, bir daha o karakterle oynayamıyor, karakteri sonsuza dek kaybetmiş oluyorsunuz. 3 farklı temelden oluşan oynanışta, ilk olarak dedektif modu bulunuyor. Bu aşamada dünya üzerindeki enerjiler görülebiliyor.  İkinci aşamada bu kara enerjiler sayesinde düşmanlarınızı görebiliyorsunuz. Son olarak da kara enerjiler aracılığıyla, ana düşmanınıza yaklaşmaya çalışıyorsunuz. Ana düşmana giden yol, kara enerjilerle kurulan iletişimden geçiyor.

 

Ana düşman patrona ulaştıktan sonra, ana düşmanınızı öldürmeniz gerekiyor ve oyun burada noktalanmıyor. Ana düşmanı öldürdükten sonra büyük ödüller sizin oluyor ve büyük ödüllerin sahibi olmanız, diğer oyuncuların sizin peşinize düşmesine neden oluyor.  Oyuncular, peşinize düşerek sizi öldürüp, elinizdeki büyük ödülü almak için çaba sarf ediyor.

Oyun için yayınlanan oynanış videosuna linkten ulaşabilirsiniz;

 





PAYLAŞ