Crash Bandicoot efsanesi yeniden geliyor! - Haberler - indir.com

Crash Bandicoot efsanesi yeniden geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-27 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Naughty Dog şirketinin 1996 yılında piyasaya sürdüğü oyunu Crash Bandicoot, PS platformunun en sevilen oyunlarından biriydi. PS'ten sonra diğer platformlarda da serileri yayınlanan oyun, efsane oyunlar arasında gösterilmekte. Oyun adını, oyunun ana kahramanı Crash Bandicoot'tan alıyor. Crash Bandicoot, Türkiye'de bulunmayan 20 farklı türde hayvan grubunu içinde barındıran keseli fareye benzeyen bir türdür.

Crash Bandicoot'un hikayesine bakıldığında; Kötü fizikçi Dr.Neo Cortex ve şeytan maske Uka Uka dünyayı ele geçirmeye çalışmaktadır. Buldukları hayvanları bu amaç uğrunda mutantlaştırırlar. Daha sonra bu hayvanları kendi muhafızları olarak eğitirler. Crash Bandicoot adındaki bir Bandicoot faresi oradan kurtulur ve kız kardeşi Coco ve Şeytan Maske Uka Uka'nın ikiz kardeşi Aku Aku ile Cortex'i yenme uğrunda çaba harcarlar.

Efsane oyunlardan biri olarak tanımlanabilecek Crash Bandicoot, PS oyuncularıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Daha sonra diğer platformlarda da çıkan Crash Bandicoot, şimdi yeniden PS 4 platformunda oyun severlerle buluşacak. Oyunun haberi, Twitter hesabı üzerinden verildi. PlayStation İrlanda tarafındaki Twitter hesapları üzerinden geldi.

Oyun ilk çıktığında kısa bir sürede popülerlik kazanmış ve oyun severlerin ilgisini üzerine toplamayı başarmıştı. Birçok oyuncunun tanıdığı Crash Bandicoot'un yeniden aynı popülerliği yakalayıp yakalamayacağı da merak konusu. Naughty Dog'un ilk video oyun projesi olan Crash Bandicoot,  Haziran tarihinde Ps platformu için piyasaya sürülecek.





PAYLAŞ