Counter Strike: Global Offensive'in Yeni Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Counter Strike: Global Offensive'in Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-19 11:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Sevilen serilerden Counter Strike: Global Offensive, oyuncuların yeni güncellemesini duyurdu. Yayınlanan bu güncellemede oyunun oynanışı hakkında değişimler yapılmamış olsa da eski sürümdeki bazı hataların düzeltilmiş olduğu söyleniyor. Güncelleme hakkında verilen bilgilere göre, teknik sorunların neredeyse tamamen giderilmiş ve bunu yanı sıra harita düzenlemeleri ve bazı bölgede yaşanan olumsuzluklar ortadan kaldırılmış.

Yaşanan bölgede bomba atılması durumunda oluşan bazı sorunlar oyuncuların şikayet ettiği konulardan biriydi. Yeni güncelleme ile oyundaki bu problemin ortadan kaldırıldığı söyleniyor. Yine bir diğer hatalardan biri olan kurşun çarpma ve sekme seslerindeki senkron bozukluğu da bu güncelleme ile giderilmiş. Mirage haritasının bazı bölgelerinde bombaların havada asılı kalması ile oluşan sorunlar düzeltildi ve bir diğer harita Nuke'un bazı bölgelerinde atlayış yaparken oluşan görüntü hatalarının da çözüldüğü açıklandı. Oyunla alakalı bazı bölgelerde bomba alanlarındaki boşlukların kapatılarak bu sorununda çözüldüğüne değinilirken, İnferno haritasında bulunan kazan dairesinde oyuncuların sıkışması gibi hatalarında ortadan kaldırıldığı açıklandı.

22 Ocak'ta başlayacak olan Atlanta Major turnuvası düzenlenecek. Turnuva öncesi yarışmacıların, oyunun eski sürümündeki bazı hataların olmasından dolayı  aklında soru işaretleri vardı. Bu yeni güncelleme ile birlikte buturnuva ile ilişkili özel yapışkanların ve grafitilerin mağazaya eklendiği açıklandı. Bu gelişmelerden sonra turnuva yarışmacılarının da aklında oluşan soru işaretlerinin de giderilmiş olduğu gözler önüne seriliyor.





PAYLAŞ