Counter-Strike: Global Offensive'e yeni oyun modları eklendi - Haberler - indir.com

Counter-Strike: Global Offensive'e yeni oyun modları eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-30 17:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Valve Corporation tarafından hem geliştirilen hem de yayıncılığı üstlenilen oyunlarından, şahıs nişancı türünün sevilen örneği Counter-Strike: Global Offensive'den yeni haberler geldi. 2012 yılında çıkan Counter-Strike: Global Offensive, oyun severlerin sevdiği bir oyun olmasına rağmen çok sık güncelleme getirmiyordu. Oyuna gelen son güncelleme 2016 yılında bir kere Counter-Strike: Global Offensive operasyonu çıkmıştı. Öncelerinde oyun 2017'nin yaz aylarında yeni bir operasyon modunun geleceği haberi verilmişti. Yaz aylarına girmeye sayılı günler kala, Valve yeni operasyon modunun müjdesini verdi. Valve tarafından oyuna Operation Hydra adındaki yeni operasyon modunun eklendiği açıklandı. Bunun yanı sıra, yeni oyun modları da Counter-Strike: Global Offensive için yayınlandı.

Operation Hydra adını taşıyan yeni operasyonun, oyunda 18 hafta boyunca aktif olacağı bilgisi verildi. Yani oyuncular yaz ayı boyunca bu operasyon modunu oynayabilecekler. Operation Hydra ile beraber oyuna yeni haritalar eklendi. operasyon silahları düşürme şansı, operasyon kutuları, etkinlik tecrübe puanı gibi yan ögeler de oyundaki yerini aldı. Operasyonlar oyuna eklenen ve dikkat çeken bir diğer şey de Hydra Etkinlikleri, Counter Strike Global Offensive Hydra Etkinlikleri her hafta bir kez oyuncuların karşısına çıkıyor.

Oyun modları toplamda 3 tane bunlardan birisi Weapons Expert. Weapons Expert, 5'e 5 oynanan bir oyun modu. Toplam da 30 raunt oynanıyor ve en çok raunt alan taraf kazanan oluyor. İkinci oyun modu da Wingman oyun modu. Bu oyun modu 2'ye 2 şeklinde oynanıyor. Burada da 16 rauntta en çok kazanan oyunu kazanıyor. Son oyun modu ise bu iki modan biraz daha farklı. War Games adındaki bu oyun  moduyla beraber, oyuna 6 farklı oyun modu daha ekleniyor. Bunlar; Heavy Assault Suit, Headshots Only, Hunters-Gatherers, Stab Stab Zap, The Flying Scoutsman, Trigger Discipline olarak adlandırılıyor.





PAYLAŞ