Conan Exiles, yeni içeriklerle geliyor! - Haberler - indir.com

Conan Exiles, yeni içeriklerle geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-17 19:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Funcom tarafından geliştiriciliği üstlenilen Conan serisinin son çıkan oyunu Conan Exiles, 31 Ocak 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows platformlarında oyun tutkunlarıyla buluşmuştu. Beğenileri üzerine toplamayı başaran Conan Exiles, Steam'in en popüler oyunlarından biri haline geldi.  Tekli ve çoklu oyuncu modlarıyla, oyun severlerin ilgisini çekmeyi başaran yapıma, Funcom tarafından canlı yayında verilen bilgilere göre bazı yeni içerikler geliyor. Funcom tarafından yapılan canlı yayın esnasında, Conan Exiles'a dair verilen bilgiler şu şekilde;

-Oyuna arkadaşlarınızın, harita üzerindeki önemli yerleri ve klan üyelerinizin gösterebilecek bir pusula eklenebilir.

-Geliştirici ekip tarafından, sohbet pencereleri oyuna gelebilir.

-Oyun içine, evrenin senaryosu ile alakalı birçok silah eklenebilir.

-Güncelleme ile oyuna binek hayvanlarda gelecek ve bu binekler, sadece sizin sürmeniz özelliğini taşımayacak. Eklenecek olan binekler sayesinde eşya da taşınabilecek.

-Conan evreninden birçok yeni mitolojik yaratık, oyuna eklenebilir.

-Conan Exiles, daha çeşitli bina taşlarına sahip olabilir.

-Oyunun tuzak sistemi baştan aşağıya değiştirilebilir. Özellikle geliştirici ekip, sahte tuzaklar üzerinde duruyor. Sahte tuzaklar kullanılarak, gerçek tuzaklara yönlendirme yapılabilir.

-Özel sunucu yöneticileri, gelecekte NPC karakterlerinin kontrolünü ele alabilir, rol yapma unsurlarından ötürü. Fakat takım şu an böyle bir şeyi kesinlikle düşünmüyor.

-Oyunda yapacak daha fazla şey olduğu zaman, seviye sınırı da yükselecek.

-Conan Exiles geliştiricileri, oyundaki kıyafetlere, klanlar için ayırıcı renkler ekleyebilir. Böylece oyuncular, kendi klanından olan oyuncuları daha rahat tanıyabilir.

-Oyun içerisine benzersiz mağaralar eklenecek ve bu mağaralardan benzersiz kaynaklar çıkacak. Bu kaynaklar ile de benzersiz silahlar yapılabilecek.





PAYLAŞ