Çok Oyunculu Uzay Savaşları Oyunu: Galaxy on Fire Alliances (Video) - Haberler - indir.com

Çok Oyunculu Uzay Savaşları Oyunu: Galaxy on Fire Alliances (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Orta ve yüksek ayrıntı seviyesindeki oyunları seven mobil oyuncular için Deep Silver FISHLABS tarafından geliştirilmiş Galaxy on Fire - Alliances, kolay erişilebilir co-op ve müttefik oynanışıyla birlikte heyecan dolu oyun deneyimi sunan ücretsiz bir uzay savaşları oyunudur.

Üst seviye 3 boyutlu grafiklerle akıllı telefon ve tabletler için tam optimizasyon sunan oyunda Terran'ların, Nivelian'ların veya Vossk'ların umut vadeden komutanlarının rollerini üstleneceksiniz.

Galaxy on Fire - Alliances

Uzayın sınırlarının ötesinde şöhret ve servet peşinde koşacağınız oyunda, bugüne kadar keşfedilmeyen Shroud Nebula adlı bölgeye gidecek ve buradaki kaynakları sömürmeye çalışacaksınız. Burada kendi askeri üslerinizi inşa ederek, değerli kaynakları biriktirmeli ve stratejik öneme sahip olan bölgeleri işgal etmek için mücadele etmelisiniz.

Tehlikelerle dolu olan Shroud Nebula adlı bölgede takım olarak ya da güçlü ittifaklar kurarak ayakta durabilirsiniz. Sürekli bir mücadelenin yaşandığı bölgede hüküm sürebilmek için ayrıca taksiksel beceri ve kırılamayan cesaret, en az kaynakların zekice kullanımı ve takım oyunu kadar önemli.

Galaxy on Fire

Mobil strateji MMO'su olarak karşımıza çıkan Galaxy on Fire - Alliances adlı yapımda 200 binden fazla gezegenin yer aldığı uçsuz bucaksız yıldız haritası, yüzlerce oyuncu ve destansı uzay savaşları, ittifak sistemi ve çeşitli co-op özellikleri, bireysel liderlik tabloları, çok uluslu ittifaklar ve Facebook arkadaşlarınızla oynayabilme, üç farklı uzaylı türü, teknoloji harikası efektler, pürüzsüz işleyen dokunmatik oyun kontrollerinin yanı sıra Türkçe dahil olmak üzere 14 farklı dil desteği bulunuyor.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ancak oyunda ilerlemek için oyun içi satın alma özelliklerinden faydalanabileceğiniz Galaxy on Fire - Alliances adlı oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iOS cihazınıza indirebilir, geliştiricinin yayınladığı Galaxy on Fire - Alliances Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Galaxy on Fire Alliances Tanıtım Videosu


PAYLAŞ