Code of Duty Yazılım Maratonu Başlıyor - Haberler - indir.com

Code of Duty Yazılım Maratonu Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-19 08:40:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Proje Hakkında

Code of Duty, IEEE İYTE öğrenci topluluğu tarafından ilki 9-10-11 Mart 2018 tarihlerinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü kampüsünde gerçekleştirilerek bir gelenek halini alıp her yıl düzenlenmesi planlanan bir etkinliktir. Etkinliğimizin amacı yazılım alanıyla ilgilenen kişilere birbirleriyle mücadele etme fırsatı sunmakla birlikte Türkiye?nin her kesiminden öğrencileri ve yazılım sektörünü bir araya getirerek tanışma olanağı sağlamaktır. İzmir gibi büyük bir şehirde daha önce benzeri yapılmamış olan bu etkinliği diğer organizasyonlardan farklı kılan nokta yetenekli ve yazılım konusunda ilgili olduğu ölçüde bilgiye de sahip kişileri ortaya çıkarmayı ve de sektörün ihtiyacı olan donanımlı işgücü ile tanıştırmayı birincil hedef olarak gütmesidir. Bu hedefine ise tek bir alanla sınırlı kalmayıp Siber Güvenlik, Oyun Geliştirme ve Algoritma alanlarında donanımlı kişileri buluşturarak ulaşmak istemektedir.

Bu amaçlar doğrultusunda etkinliğimiz üç ana kategoriden oluşmaktadır: IzHack, BuildUp, BrainHack. Her bir kategori kendi konseptine sahip olmakla birlikte farklı değerlendirmelere tabi tutulacaktır.

IEEE Nedir?

"Institute of Electrical and Electronics Engineers" (IEEE), elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon, telekomünikasyon ve diğer birçok alanda, mühendislik teori ve uygulamalarının gelişimi için çalışan, mühendisliğin insanlığa yararlı bilimlere ve uzmanlık alanlarına katkıda bulunmasını hedefleyen, kar amacı gütmeyen dünyanın en büyük mesleki organizasyonudur.

IEEE İYTE Öğrenci Kolu

IEEE İYTE Öğrenci Topluluğu, enstitümüzün en büyük öğrenci topluluklarından biri olup IEEE Türkiye Öğrenci Kolları bünyesinde yer almaktadır. Topluluğumuz teknik eğitim, kişisel gelişim ve kariyer gelişimi eğitimleri, sosyal faaliyetler alanlarında çalışmalar yapmaktadır.

BUILDUP

Bağımsız oyun geliştiricilerin ve amatörlerin yaratıcılıklarını sergiledikleri bir oyun geliştirme etkinliğidir.

IZHACK

Siber güvenlik konusunda eğitim ve yarışmaların düzenlendiği etkinliktir.

ROBOLEAGUE

Robot teknolojilerinin sergilendiği ve farklı kabiliyetlerde robotların birbirleriyle mücadele ettiği bir yarışmadır.

COMM'ON

Öncü inovasyon, yazılım ve telekomünikasyon firmaları ile sektöre girmeye hazırlanan öğrencileri bir araya getiren organizasyondur.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgiye codeofduty.iyte.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ