Çocuklar için Eşleştirme Oyunu: Kids Match'em (Video) - Haberler - indir.com

Çocuklar için Eşleştirme Oyunu: Kids Match'em (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

1 milyon indirilme rakamıyla özellikle ebeveynler tarafından beğeni kazanmış Kids Match'em, çocukların el-göz koordinasyonu ile kısa süreli hafızalarını geliştirmeyi amaçlayan bir eşleştirme oyunudur.

Her ekran çözünürlüğü ile uyumlu bir şekilde geliştirilmiş olan oyunda; çocuklarınız, farklı kart çeşitlerinden aynı olanları bulmaya çalışacak ve bunlardan aynı olanlarını eşleştirerek en yüksek puanı almaya çalışacaklar.

KIDS Match'em

Yüksek kaliteli grafiklere sahip olan oyun sayesinde çocuklar eğlenirken aynı zamanda öğrenme şansına da sahip olacaklar. Sorunsuz animasyonların, sakinleştirici ses efektlerinin, 3 farklı zorluk seviyesi ile 6 farklı kart çeşidinin yer aldığı oyunu mutlaka denemelisiniz.

Android tarafından ücretsiz, iOS için ise 2.99 dolar fiyat etiketine sahip olan Kids Match'em adlı eşleştirme oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz. Ayrıca geliştirici tarafından yayınlanan Kids Match'em tanıtım videosunu izleyerek oyunun oynanışı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

KIDS matchem Tanıtım Videosu


PAYLAŞ