Clumsy Ninja, Android Platformunda Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Clumsy Ninja, Android Platformunda Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen yılın sonlarına doğru iOS platformunda yayınlanarak kısa zamanda 10 milyon indirilme rakamına ulaştığını duyurduğumuz ninja eğitim oyunu Clumsy Ninja, nihayet Android platformunda yayınlanarak ücretsiz indirmeye sunuldu.

Gerçekçi fizik efektlerinin kullanıldığı oyunda, ayakta bile durmayı beceremeyen bir ninja adayının eğitimini üstlenerek, size verilen görevleri yerine getirmeye çalışacak ve başarılı olduğunuz görevlerden kazandığınız paralar ile de ninja karakteri için yeni kıyafetler ve yeni ekipmanlar satın alabileceksiniz.

Clumsy Ninja

Dokunmatik ekranlar için bir ilk olan EUPHORIA simülasyon teknolojisinin kullanıldığı oyunda ninja karakterini gıdıklayabilir, havaya fırlatabilir, hatta vücuduna balonlar bağlayarak onu uçurabilirsiniz. 

Tek yapmanız gereken şeyin Clumsy Ninja'nın daha becerikli olmasını sağlamak olan oyunda ayrıca ninjanın kayıp dostu Kira'yı bulması içinde yardımcı olacaksınız.

Kaliteli grafikleriyle oldukça eğlenceli bir oyun olan Clumsy Ninja'yı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan Clumsy Ninja oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Clumsy Ninja Oynanış Videosu


PAYLAŞ