Çizimleri Vektöre Dönüştüren Akıllı Defter: Moleskine (Video) - Haberler - indir.com

Çizimleri Vektöre Dönüştüren Akıllı Defter: Moleskine (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Kağıt ve kalemden vazgeçemeyen teknoloji meraklılarına yönelik olarak hayatımıza giren Moleskine, yaptığımız çizimleri vektörel birer dosya haline getirebilen bir akıllı defter.

Moleskine adlı girişim firmasıyla Adobe ortaklığının bir ürünü olarak karşımıza çıkan ve Moleskine Smart Notebook adı verilen bu akıllı defter Moleskine adlı bir iOS uygulamasıyla uyumlu çalışıyor.

Moleskine

Defterlerde sayfanın köşelerine basılmış kılavuz noktaları yer alıyor. Bu noktaları esas alan uygulama ise defter üzerinde yaptığınız çizimlerin kalitesini bozmadan manipüle edebiliyor ve her birini vektörel birer dosyaya dönüştürüyor.

Oluşturulan vektörel dosyalar .JPG ve .SVG formatlarında kayıt ediliyor. Bu sayede de dosyalar üzerinde Adobe Photoshop ya da Illustrator gibi yazılımlarla düzenleme yapılabiliyor. Akıllı defter ayrıca farklı avantajları da beraberinde getiriyor. Mesela; bu defter ile kalem kullanırken herhangi bir pil gücüne ya da internet bağlantısına ihtiyaç duyulmuyor.

Moleskine

Akıllı defter Moleskine Smart Notebook ile uyumlu olan Moleskine adlı iOS uygulamasına aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabileceğiniz gibi konuyla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Akıllı Defter Moleskine Tanıtım Videosu


PAYLAŞ