Çitlik Bank'ın CEO'su Şirketin Tüm Hissesini Başka Şirkete Devredip Kaçtı! - Haberler - indir.com

Çitlik Bank'ın CEO'su Şirketin Tüm Hissesini Başka Şirkete Devredip Kaçtı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-28 23:29:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Teknoloji

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Çiftlik Bank'a en son bakanlıklar suç duyurusunda bulunmuştu. Şimdi ise Çiftlik Bank hakkında sıcak bir gelişme yaşandı! Çiftlik Bank'ın CEO'su olan Mehmet Aydın, Şirkette 100% hisse oranına sahipti. Aydın, şirketin tüm hisselerini kıbrıs merkezli başka bir şirkete devretti!

15 milyon TL sermayeli olarak gözüken Çiftlik Bilgi İşlem Bilişim Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi, İstanbul Ticaret Odası'na kayıtlıydı. Şirket hakkındaki çok önemli bir gelişme az önce ticaret sicil gazetesinin bugünki sayısına yansıdı.

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın Kaçtı!

Mehmet Aydın Kaçtı

Ticaret Sicil Gazetesine göre Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın, şirkette kendisine ait olan 100% hissesinin tamımını Fame Game Hayvancılık A.Ş isimli bir şirkete devretti. Fame Game Hayvancılık A.Ş, Kıbrısta kurulu olan Fame Game Software Ltd. şirketine ait olduğunu da belirtelim. Çiftlik Bank'a Türkiye genelinde binlerce kişi milyonlarca lira para yatırmıştı ve firma hakkında çeşitli bakanlıklar da suç duyurusunda bulunmuştu ve Saadet zinciri olan oyuna inceleme başlatılmıştı. Henüz Çiftlik Bank yetkililerinden bir açıklama gelmedi.

Çiftlik Bank Nedir?

Çiflik Bank oyununda çiftlik hayvanları alarak onlardan süt, yumurta gibi elde ettiğiniz ürünleri satarak gerçek para kazanabiliyorsunuz. İsterseniz her arkadaş davet ettiğinizde de para kazandığınız bu oyun sayesinde çeşitli yollarla gerçek para kazanabiliyorsunuz. Oyunda satın aldığınız hayvanlar sizin için gerçek hayatta Çiftlik Bank?da gerçek çiftliklere eklenerek yatırım yapılıyor. Sen telefondan oyununu oynarken gerçekte ise çiftliklerde hayvanlar senin için bakılıyor ve ürün üretimleri yapılması sağlanıyor. Hayvanların temizliği bakımı ve beslenmesini sen oyun oynarken Çiflik Bank ekibi gerçek hayatta üstleniyor. Oyun içerisindeki üretilen hayvanların karşılığını hemen nakit paraya çevirerek hesabına aktarabilirsin. Ve Çiftlik Bank çiftliklerinde üretilen bal, yumurta, sucuk, süt ve bununla birlikte olan süt ürünlerini üyelik bilgilerin doğrultusunda istediğin adrese sipariş edebilirsin. Oyun İçerisinde farklı serverlarda çiftliği kurarken aynı serverdaki arkadaşlarınla beraber kalanlar kurabilirsin. Oyun içerisinde yardımlaşmak ve birbirine destek vermek çok önemli. Online markete ürünlerini eklemeyi unutma bu pazarın müşterisi çok ürünlerini kolaylıkla satabilirsiniz.





PAYLAŞ