Cinsel içerikli sitelere girenlere Google'ın size bir sürprizi var - Haberler - indir.com

Cinsel içerikli sitelere girenlere Google'ın size bir sürprizi var

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-22 10:21:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Google, İnternet araması, çevrim içi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan saygılı bir Amerikan şirketidir. İnternet tabanlı hizmet ve ürünler geliştirir, ek olarak bunlara ev sahipliği yapar. Google'un Chrome adlı tarayıcısı sayesinde internetteki sayfalara çok daha hızlı ulaşabiliyoruz bunların içinde Cinsel içerikli sayfalarda bulunuyor ve kullanıcılar bu tür sitelere genel olarak Gizli sekmeden erişim sağlıyor. Ancak akıllarda bir soru var! Google Chrome 99+ Gizli sekme açıldığı zaman gülücük işareti ile bizleri karşılıyor bu durum pek anlaşılabilir değil Google neden böyle birşey yaptı? 

Biz bu durumu şu şekilde yorumladık; Google Chrome'un sekme sayacı üç haneli sayıları gösterme özelliğine sahip değil ve Google bu eksikliği gidermek için kısa süreliğine böyle bir işaret bıraktı veya Google aslında bizi takip ediyor da olabilir.

Google henüz resmi bir açıklamada bulunmadı ancak bu durum bir hatada olabilir çünkü Google eğer bizitakip ederse Kullanıcı veriler gizlilik haklarını ihlal etmiş olacaktır ve Google için bu durum pekde iyi olmaz 

Sizce Google Neden Böyle Bir Şey Yapmış Olabilir?

 

 





PAYLAŞ