Chrome Beta Materyal Tasarıma Geçti - Haberler - indir.com

Chrome Beta Materyal Tasarıma Geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Mobil ve web ürünlerini materyal tasarımla güncellemeye başlayan Google, yeni tasarım anlayışını ilk olarak Google Play uygulamasıyla bizlere göstermişti. Şimdi de Chrome Beta uygulaması güncellenerek materyal tasarıma geçiş yaptı.

Bugüne kadar yapılan en büyük tasarım güncellemesini alan Chrome Beta, işlevsellik ve düzen yönünden herhangi bir değişiklik göstermese de materyal tasarıma geçişle bizleri resmen etkiledi diyebiliriz.

Chrome Beta Materyal Tasarım

Tasarım düzenlemesiyle daha şık bir hale gelen, hem yatay hem de dikey konumda daha kaliteli internet gezinti deneyimi sunan Chrome Beta'da rakamların yerine sekme sayısını artık ikonlar gösteriyor.

Eğer Chrome Beta'da bir sekme açtıysanız tek bir karede, birden fazla sekme açıksa cihazınız dikey konumdayken üst üste, cihazınız yatay konumdayken de yan yana iki kare olarak görüntüleniyor.

Chrome Beta Materyal Tasarım

Chrome Beta'nın materyal tasarımla güncellenmiş halini denemek isterseniz aşağıdaki bağlantı üzerinden Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Editörün Notu: Chrome Beta uygulaması Android için Chrome'un kararsız sürümüdür. Bu nedenle karşılaşacağınız herhangi bir sorundan indir.com'un sorumlu olmadığını belirtmek isterim. 





PAYLAŞ