Chrome 66 İle Beklenen Özellik Geldi - Haberler - indir.com

Chrome 66 İle Beklenen Özellik Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-19 11:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google'ın internet taryıcısı olan Chrome güncellenerek 66 sürümünü kazandı ve yeni özellikler getirildi. Mac, Windows, Linux ve Android platformları için yeni güncelleme indirilmeye açıldı. Yeni güncelleme ile beraber kullanıcıların uzun zamandır beklediği güvenlik düzeltmeleri ve iyileştirmeleri sağlanmış oldu. Ayrıca otomatik video oynatma engelleme özelliği de Chrome 66 ile beraber sunulmuş oldu. İlk olarak Chrome 64 ile geleceği düşünülen ancak gelmeyen otomatik video engelleme özelliği yeni güncelleme ile nihayet kullanıcılara sunuluyor.

Bu özellik ile artık kullanıcılar internet sayfalarında otomatik olarak başlayan reklam içeriklerini direkt bir şekilde engelleyebilecekler. Bu sayede yüksek sesli videolardan kurtulunmuş olacak. Daha akıllı bir yapıya kavuşan Chrome bu noktada sayfada yer alan bir içeriği oynattıysanız o video tekrar ziyaret ettiğinizde otomatik bir şekilde oynatılacak. Mobil uygulama tarafında ise ana ekranınıza sayfayı eklerseniz o sayfadaki videolar otomatik olarak oynatılmaya başlanacaktır.

62 farklı güvenlik iyileştirmesi yapılan yeni sürümde Site İzolasyonu adlı özellik ile güvenlik düzeyi dahada arttırılmış durumda. Ayrıca Chrome çökmeleri yaşanan Windows işletim sistemi için iyileştirme sağlanmış durumda. Chrome 66 ile beraber Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Şifreleri yönet kısmından şifrelerinizi dışa aktarabilecek ve başka bir platformda kullanabileceksiniz.





PAYLAŞ