Championship Manager 17 Mobil Uygulamalarını Denemek İstemez misiniz? - Haberler - indir.com

Championship Manager 17 Mobil Uygulamalarını Denemek İstemez misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-24 15:18:38
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Günlük hayatımızın hemen her alanında kullandığımız işletim sistemleri olan Android ve IOS işletim sistemleri için Championship Manager 17 indirilmeye sunuldu. Championship Manager Sguare Enix tarafından geliştirilip, kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Chamspionship Manager Hakkında Bilgi

Daha çok kısaltılmış adı olan CM ile bilinen marka Championship Manager bilgisayar oyunlarının ilk çıktığı dönemlerde yerini edinmiş olan markadır. 1992 yılında bilgisayar yapımı olarak yayınlanan oyun sanal oyun tutkunları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Hala da aynı popülaritesini korumaya devam eden marka menajer oyunları arasında en çok Football Manager ile rakibi olan oyunlarla büyük bir rekabet içinde bulunmaktadır. Marka bilgisayar oyunları ürettiği için mobil oyun devrine başlarda ayak uyduramasa da artık o da mobil oyun devrine ayak uydurarak oyunlarını mobil cihazlara uygun hale getirdi. Başlarda FM'ye tahtını kaptıran firma kısa sürede büyüyerek mobil oyun şirketi Sguare Enix tarafından CM 17'nin Android ve IOS veri tabanlı cihazlarda oynanması için indirilmeye hazırlandığını duyurdu.

Oyunların Büyüklüğü

Son yıllarda akıllı telefonların hayatımızın her alanına girmesinden sonra oyun kültüründe de değişiklik oldu. Bilgisayar oyunları yerine mobil oyunların daha çok tercih edildiği günümüzce CM 17'de de çalışmalarını bu yönde yaparak bilgisayar oyunlarının artık mobil cihazlar üzerinden de oynanabileceğini duyurdu. Android ve IOS veri tabanlı cihazlarda oynanacak olan oyunlar ücretsiz olarak uygulama marketlerinden edinilebilecektir. CM 17'nin yaptığı oyu IOS veri tabanlı cihazlarda 54 MB, Android veri tabanlı cihazlarda ise 44 MB boyutlarında bulunmaktadır. Cihazımda yerim dolar kaygısı yaşamadan oyunu edinebileceğiniz boyutlara sahiptirler.

CM 17 ücretlendirmesi

Mobil oyunların genelinde olduğu gibi CM 17'de de ücretsiz olarak indirilse de oyun içi satın almaları mevcuttur. Her mobil oyunda olan oyun iç i satın almalar CM 17'de de bulunarak 1.48 ile 63.98 dolar arasında ücretlendirmeler değişmektedir. Oyunu daha verimli ve efektif oynamak istiyorsanız oyun içi satın almaları kullanmanız yeterli olacaktır.

Oyun içeriği

CM 17'de 15 ülkenin 25 liginin yer aldığı 45 üzeri kulüp vardır. Oyunun desteklediği diller arasında Türkçe de yer alır.

 





PAYLAŞ