Cep Telefonunu Şarj Edebilen Saat: Carbon (Video) - Haberler - indir.com

Cep Telefonunu Şarj Edebilen Saat: Carbon (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kickstarter'da topluluk finansmanına açılarak kendisine yatırım arayan ve EnergyBionics tarafından ortaya çıkarılan Carbon adlı proje, akıllı telefonunuzu şarj etme özelliğine sahip bir kol saati sunuyor.

Güneş'ten ya da USB üzerinden kendi enerjisini yenileyerek akıllı telefonların şarj edilebilmesini sağlayan Carbon, 3 saate kadar görüşme ve web üzerinde gezinti olanağını da kullanıcılara sunuyor.

Carbon

Carbon adındaki bu saat, akıllı saat özelliklerini barındırmamakla beraber iOS, Android, Windows Phone ve BlackBerry platformundaki akıllı telefonlar ile uyumlu bir şekilde çalışabilme özelliğine sahip.

Hedef olarak kendisine Kickstarter'de 15 bin dolarlık bir fon belirlemiş olan girişim henüz 39 günlük finansman süresi olmasına karşın şu an için bu belirlediği fon hedefini çoktan aşarak 22 bin dolar fona ulaşmış durumda. Ayrıca Carbon, 40 binlik ikinci hedefine ulaşabilirse saate toz ve su geçirmezlik özelliğini de ekleyecek.

Carbon

İlk teslimat tarihi olarak Eylül 2014 belirlenen Carbon saatlerin beyaz, beyaz-mavi ve beyaz-turuncu renk seçenekleri bulunuyor. Ayrıca saatler 95 dolar, 115 dolar ve 125 dolarlık destek karşılığında satışa sunulmuş durumda.

Eğer sizde Carbon adlı bu projeye destek olmak ya da saatlerden birisine sahip olmak istiyorsanız Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca EnergyBionics' in yayınladığı Carbon tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




Cep Telefonunu Şarj Edebilen Akıllı Saat Carbon Tanıtım Videosu


PAYLAŞ