Casper VIA V5 Hard Reset Nasıl Atılır? - Haberler - indir.com

Casper VIA V5 Hard Reset Nasıl Atılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-03 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android akıllı telefon modelinizde ekran kilidinizi unuttuysanız yada çeşitli nedenlerden dolayı cihazı giriş sağlayamıyorsanız. Sizlere hard reset atma işlemlerinden bahsedeceğiz. Casper VIA V5 modelini ele alacağımız bu yazımızda Casper VIA V5 Hard reset atma işlemlerini gerçekleştirirken izlemeniz gereken adımlara bakacağız.

Casper VIA V5 Hard Reset Atma

  • İlk olarak telefonunuzun 'güç' tuşuna basılı tutarak cihazı kapatın.
  • Cihaz kapandıktan sonra 'Güç + Ses yükseltme' tuşlarına basılı tutarak cihazınızı Recovery Mode ile başlamasını sağlayın.
  • Recovery Mode ile cihaz başladıktan sonra karşınıza bir menü gelecek ve 'Ses kısma' tuşu ile 'wipe data / factory reset' seçeneğine erişin ve 'Güç' tuşu ile seçim işlemini gerçekleştirin.
  • Gelen ekranda sıfırlamayı başlatmak için 'Yes ' delete all user data' seçeneğine gelin ve 'Güç' tuşu ile seçimi yapın.
  • Son olarak gelecek kısımda 'reboot system now' bölümüne basarak akıllı telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.

Bu yapacağınız adımlar ile Casper VIA V5 akıllı telefonunuza kolay bir şekilde hard reset atma işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız. Sıradaki rehber içeriklerimizde Casper'ın VIA ailesinin tüm modellerine dair hard reset atma işlemlerine yer vermeye devam edeceğiz.





PAYLAŞ