Call of Duty WWII serisinden görseller sızdırıldı - Haberler - indir.com

Call of Duty WWII serisinden görseller sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-29 10:31:36
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty serisinin son çıkardığı oyundu. Bu seriyle, beklenen başarı yakalanamadı. Call of Duty: Infinite Warfare'de  bir farklılık yapılmış ve geleceğe gidilmişti. Fakat bu farklılık oyuncular tarafından pek beğenilmedi ve seri oyun severlerin yoğun eleştirisine maruz kaldı. Henüz çıkış yapmadan, Call of Duty: Infinite Warfare'e olumsuz eleştiriler gelmeye başlamıştı. Son zamanlarda biraz da olsa toparlasa da, beklenen başarıyı gösteremedi. Bu hüsranın ardından, geliştirici ekibin çıkaracağı yeni seri de merakla beklenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde yeni seriden olduğu düşünülen Call of Duty görselleri sızdırıldı.

Son serisiyle oyun tutkunlarına bekleneni veremeyen Call of Duty: Infinite Warfare'den sonra, sızdırılan görsellere bakılırsa serinin yeni bir oyunu gelebilir. Sızdırılan görsellerde, yeni serinin adı Call of Duty: WWII olarak geçiyor. Fakat bu konuya dair kesin bir bilgi elde edilmiş değil. Yine görsellere bakıldığında, bu seride Call of Duty'nin tekrara geçmişe döneceği ve II. Dünya Savaşı'nı konu edineceği göze çarpıyor.

Sızdırılan görselleri Youtube içerik üreticisi TheFamilyVideoGamers tarafından sızdırıldı. Henüz resmi bir açıklama olmasa da, görsellere bakıldığında başka bir ihtimalin şimdilik olmadığı görülüyor. Call of Duty: Infinite Warfare'de geleceğe giderek pek bir başarı elde edemeyen ekibin, yeni seri de tekrar geçmişe dönecek olması da yüksek ihtimaller arasında.





PAYLAŞ