Call of Duty WWII çoklu oyuncu modunun detayları ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Call of Duty WWII çoklu oyuncu modunun detayları ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-02 09:38:38
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Call of Duty WWII hakkında yeni bilgiler oyun severlerle paylaşılmaya devam ediyor. Oyun, çıkış yapacağı güne kadar da, oyun dünyasının gündemindeki yerini koruyacağa benziyor. Daha önce oyunu senaryo moduyla alakalı bazı ufak tefek bilgiler paylaşılmıştı. Oyuncuların merak ettiği bir diğer konu da, oyunun çoklu oyuncu moduydu. Herkesin merak ettiği çoklu oyuncu moduyla alakalı olarak da, bazı detaylar ortaya çıktı. Oyun senaryo moduyla ilgi çekmeyi başarmıştı. Aynı durum çoklu oyuncu modunda da yaşanacak mı henüz bilinmiyor. Modla alakalı kesin bilgiler ve ayrıntılar, E3 2017 etkinliğinde ortaya çıkacak.

Call of Duty WWII oyununun en çok merak edilen modu olan çoklu oyuncu modunun bazı detayları öğrenildi. Henüz çok fazla bilgi elde edilemese de, oyuncuların kafasında moda dair bir şeyler olabilecek. Oyunun çoklu oyuncu modunda Boots on the Ground temelli bir mod yer alacak. Hız olarak çoklu oyuncu modu değerlendirildiğinde, normalin biraz üzerinde olduğu söyleniyor. 'Create-a-Class' özelliğine de, Divisions geliyor. Divisions sayesinde, oyuncular karakterlerini özelleştirebiliyor, çoklu oyuncu modundaki rol seçilebiliyor ve silah setleri yapılabiliyor. Modda oyuncuların en çok hoşuna gidecek özelliklerden birinin bu olacağı düşünülüyor.

Battlefield 1'de bulunan operasyon modu, Call of Duty WW2'de de oyunculara sunulacak. Çoklu oyuncu modunda yer alacak ülkelere bakılırsa da, Kanada, Fransa, Avustralya, Amerika, İngiltere, İtalya ve Almanya olduğu görülüyor. bu ülkelerin hepsi ana oyunda yer almayacak. Sonrasında ek paketlerle oyuna dahil edilecekler. Çoklu oyuncu modunda yer alan bir diğer özellik de Headquarters olacak. Oyun Headquarters'la oyuncuları bir sosyal alana atıyor. Burada oyuncular diğer karakterlerle etkileşime geçebiliyorlar. Bu da oyuncuların gerçekçiliği daha yakında yaşamalarını sağlıyor.





PAYLAŞ