Call of Duty serisi eskiye mi dönüş yapıyor? - Haberler - indir.com

Call of Duty serisi eskiye mi dönüş yapıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-16 12:56:24
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Savaş oyunları arasında en çok tercih edilen isimlerden biri olan Call of Duty, geçtiğimiz yıl çıkardığı serisiyle pek başarı elde edememişti. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Call of Duty: Infinite Warfare ile, geliştirici firma oyun severlere bir farklılık yaratmayı amaçlamış ve oyunda uzay temasını işlemişti. Fakat bu temadan beklenen sonuçlar elde edilemedi. Oyun severlerden pek olumlu tepkiler almayan oyun için yapılan bazı geliştirmeler ve yenilikler, serinin toparlanmasını sağlamıştı. Call of Duty cephesi, bu durumu uzay teması ile Call of Duty arasındaki kan uyuşmazlığı olarak açıklamıştı. Bu yenilikten doğan olumsuz tepkiler, oyunun yine özüne dönmesine neden oldu.

Oyun firmalarının birçoğu, açıklamalarında oyunlarda köklerine dönüş olacağına ilişkin söylemlerde bulunuyorlardı. Köküne dönecek oyunlardan biri de Call of Duty oldu. Call of Duty İnfinite Warfare, çıkışından önce de sonra da oyun severler tarafından pek olumlu eleştiriler alamamıştı. Bu durum Call of Duty?nin yine oyuncularını savaş alanlarına götürme kararını almasında etkili oldu.

2017 yılında oyun tutkunlarıyla buluşacak olan Call of Duty?yle alakalı birçok teori ortaya atılmaya devam ediyor. Fakat bu kez çıkan haber oyunla alakalı resmi bir ipucu oldu. Activision?ın çeyrek sonuçlarının açıklandığı toplantıda, 2017 yılında çıkacak olan Call of Duty?nin, köklerine döneceğine ilişkin bir ipucu paylaşıldı. Buradan anlaşıldığı üzere, bu seride oyun severler, oyunun geleneksel savaş mekanikleriyle yeniden baş başa kalacaklar.





PAYLAŞ