Call of Duty: Heroes Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

Call of Duty: Heroes Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Call of Duty: Advanced Warfare ile konsol ve PC oyuncularının yüzünü güldüren Activision, şimdi de mobil oyuncuları sevindirdi. Firma Call of Duty: Heroes adlı savaş ve strateji oyununu mobil cihaz sahiplerinin indirmesine sundu.

Uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebilen Call of Duty: Heroes, strateji türünde bir oyun. Oyunda Call of Duty serisinden aşina olduğumuz Captain Price, Mike Harper ve 'Soap' MacTavish gibi karakterler yer alıyor.

Call of Duty: Heroes

3 boyutlu grafiklerle tasarlanmış olan yapım, mobil oyuncuların yabancı olmadıkları strateji oyunu Clash of Clans ile altyapısal olarak benzerlik gösteriyor. Oyunda kendi üssümüzü kurarak geliştirmeye ve düşmanlarla baş etmeye çalışıyoruz.

Sahip olduğumuz para ve kaynakları en iyi şekilde kullanmaya çalışacağımız oyunda güçlü bir ordu kurmak, en doğru stratejileri belirlemek ve savunmamızı en iyi şekilde yapmak, oyunda başarılı olmamız için gerekli olan konular arasında yerini alıyor.

Call of Duty: Heroes

Hem strateji oyunu dinamiklerinin hem de FPS ayrıntılarının birleşmesi sonucu ortaya çıkan Call of Duty: Heroes'da 30'dan fazla geliştirilebilir bina, çeşitli savunma birimleri, birbirinden güçlü silahlar yer alıyor.

Kaliteli bir strateji oyunu arayan mobil kullanıcılar için önereceğimiz Call of Duty: Heroes şimdilik sadece iOS ve Windows 8 sistemli cihazlar için yayınlandı. Android ve diğer platformlara ise en kısa sürede gelmesi bekleniyor.

Oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi Gamespot tarafından hazırlanan yaklaşık 30 dakika uzunluğundaki Call of Duty: Heroes oynanış videosunu izleyerek, oyun hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.




Call of Duty: Heroes Oynanış Videosu


PAYLAŞ