Call of Duty Black Ops 4'e Battle Royale ile gelen 5 yenilik - Haberler - indir.com

Call of Duty Black Ops 4'e Battle Royale ile gelen 5 yenilik

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 11:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Kısa bir süre önce Activision tarafından oyuncuların merakla beklediği  Call of Duty Black Ops 4 duyuruldu. Bir süre sızıntı haberlerle gündeme gelen ve herkeste merak uyandıran  Call of Duty Black Ops 4'ün resmi olarak duyurulmasının ardından, bazı tartışmalar da ortaya çıktı. Activison oyunun duyurusunu özel bir sunum ile gerçekleştirdi ve oyuna dair detayları da paylaştı. Bu detaylardan birisi oyunda Battle Royale modunun olacağı, diğeri ise hikaye modunun olmayacağıydı. Bu iki haber oyuncuları da ikiye böldü. Bir kısım Battle Royale moduna sevinirken, diğer kısım hikaye modunun olmaması nedeniyle Activision'a olumsuz eleştirilerde bulundu.

Call of Duty: Black Ops IIII'te Battle Royale modu neleri değiştirdi?

1-      Artık hikaye modu olmayacak

Oyun tutkunlarının Call of Duty serisinde en sevdiği yanlardan biri olan sinematik görsellere sahip hikaye modu, artık oyunda olmayacak. Bu durum oyuncuların yoğun tepkisine yol açtı. Bazıları da Battle Royale modunun gelmiş olması nedeniyle durumdan mutlu. Ne kadar eleştirilirse de Activison'ın oyunun temposunu düşürmeden bu değişikliğe gittiği söyleniyor.

2-      Zombi modu, daha geniş kapsamlı olacak

Bir önceki Call of Duty serisi Call of Duty WW2'da, oyunculara zombi modu sunulmuştu. Bu mod, beğeni toplamayı başardı. Activision serinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops IIII'te de oyuncularına Zombi modunu sunacak ve bu kez zombi moduna daha geniş yer verilecek. Oyunculara 3 farklı zombi modu ve 4 karakter sunulacak ve seçme şansı tanınacak. Moddaki diğer takım arkadaşları, yapay zeka desteğine sahip olacak.

3-       Blackout adıyla Battle Royale modu eklendi

Son dönemin en popüler oyun modu olan Battle Royale, Fortnite ve PUBG'dan sonra, artık Blackout adıyla Call of Duty: Black Ops IIII'te de yer alacak. Blackcout modunda, daha önce çıkan tüm Call of Duty oyunlarındaki haritalardan 1500 kat daha büyük bir harita yer alacak.

4-      Çok oyunculu modda Black Ops 3'teki sağlık paketleri olacak

Sağlık paketlerinde, World War 2'de bir değişiklik yapılmıştı fakat bu sistem oyun tutkunları tarafından pek sevilmedi. Bu nedenle, Call of Duty: Black Ops IIII'te Black Ops 3'teki sağlık paketi sistemine geri dönülüyor.

5-      Artık Steam yerine Battle.net var

Call of Duty oyunlarına daha önce Steam Platformu üzerinden erişilebiliyordu. Artık Steam platformunda hiçbir Call of Duty oyunu yer almayacak, oyuncular Call of Duty serisine Battle.net üzerinden erişecek. Actvision tarafından alınan bu radikal karar da oyuncuların tepkisini alan konulardan biri.





PAYLAŞ