Çağrı Yaparak Haberleşmenin Yeni Yolu: Knock (Video) - Haberler - indir.com

Çağrı Yaparak Haberleşmenin Yeni Yolu: Knock (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Arkadaşlarınızla daha hızlı iletişim kurmanızı mümkün hale getiren Knock, mesajlaşmayı ve haberleşmeyi farklı bir boyuta taşıyan son derece kullanışlı bir hızlı iletişim uygulamasıdır.

Knock uygulaması sayesinde iletişim kurmak istediğiniz arkadaşlarınızla telefon aramalarına gerek olmadan iletişim kurabilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra haberleşmek istediğiniz herhangi bir arkadaşınıza tek cevaplı sorular sorabileceğiniz gibi sorduğunuz sorulara çağrı yoluyla cevap alabilirsiniz.

Knock

Knock'un çalışma prensibini daha iyi anlamanız için bir örnek verecek olursak;

Arkadaşınıza uygulama üzerinden 'neredesin?', 'bu akşam çıkalım mı?' ya da 'sinemaya gidelim mi?' gibi sorular içeren herhangi bir mesaj gönderiyorsunuz. Arkadaşınız telefonunun gelen çağrı ekranında sorulan soruyu görüyor. Sorduğunuz soruya arkadaşınız 'Evet' ya da 'Hayır' veya 'Konum Paylaş' seçeneklerinden birisini seçerek hızlı bir şekilde size cevap verebiliyor.

Son derece pratik bir haberleşme imkanı sunan Knock uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirerek arkadaşlarınızla çağrı bırakma yoluyla ücretsiz olarak haberleşmeye hemen başlayabilir, geliştirici tarafından yayınlanan Knock Tanıtım Videosu'nu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Knock Tanıtım Videosu


PAYLAŞ