Büyük buluşma Thor Ragnarok'ta gerçekleşecek - Haberler - indir.com

Büyük buluşma Thor Ragnarok'ta gerçekleşecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-09 11:59:47
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçen yıl beyaz perde de büyük ilgi toplayan yapımlardan birisi olmayı başaran Doctor Strange, başarılı cerrah Stephen Vincent Strange, geçirdiği bir trafik kazası sonucunda mesleğini yapamaz hale geliyor. Tibet'te yaşayan ve tüm yaraları iyileştiren  Ancient One'ın varlığını öğrenmesi üzerine, Strange Tibet'e gidiyor ve orada beklediğinden daha büyük güçlerle karşılaşılıyor. Marvel'ın sevilen yapımlarından birisi olan Doctor Strange'in yönetmen koltuğunda Scott Derrickson oturuyor. Beğenilen yapımın, sinema severlere müjde verilerek devamı geleceği haberi paylaşıldı. Bu haberle beraber bazı ayrıntılara da yer verildi.

Geçen yıl sinema severlerle buluşan Doctor Strange'in son sahnesinde, Avengers üyelerinden Thor'da görünmüştü. Bu sahnede, Vincent Strange'in ona bir konuda yardım edeceğine dair bir ipucu verilmişti. Bu sahneden sonra, yeni filmde  Thor: Ragnarok'ta önemli bir rol oynayacağı düşünülmüştü. Yeni çıkan haberlerden sonra, bu tahminler bir nevi doğrulandı. Disney'in resmi fan kulübü D23, filmin yeni serisiyle alakalı olarak yorumda bulundu. Taika Waititi yönetmenliğinde uyarlanan filmi, Disney'in resmi fan kulübü D23 şu şekilde özetledi; 'Kasım ayında vizyona girecek olan Thor: Ragnarok filmi Thor, Hulk ve Doctor Strange'i bir araya getiriyor. Hep birlikte yeni ve eski düşmanlarla yüzleşmeleri gerekiyor.'

Yeni film Thor: Ragnarok'ta; Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Idris Elba, Anthony Hopkins, Cate Blanchett ve Benedict Cumberbatch rol alacaklar. Film, 3 Kasım 2017 tarihinde gösterime girecek.





PAYLAŞ