Bus Rush oyun severleri heyecanlandırıyor!  - Haberler - indir.com

Bus Rush oyun severleri heyecanlandırıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-04 15:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

Bus Rush oyununda tercih edilen karakter sağa, sola, yukarı ve aşağıya hareket ettirerek engellerden kurtuluyor ve altınları toplanmaya başlıyor. Oyunun en büyük özelliği Subway Surf'a çok benziyor olması. 10 Milyondan fazla indirilmesi var, 3.9 puana sahip ve Google Play'da aksiyon kategorisinde yer almaktadır.

Oyuna giriş yapılırken karakter, görevler ve coinsler oyuncuları ekranda karşılıyor. Karakter kısa kırmızı saçlı, beyaz kısa kollu bir t-shirt, kısa pantolon ve spor ayakkabılı bir giyime sahip olarak görüyoruz. Oyun başlarda oyuncuları yönlendirerek yardımcı oluyor. Oyunun sesleri bile neredeyse aynı! Altınları toplarken bile duyulan ses efekti birebir aynısı. Oyunda kaza yaparak duvara toslandığında ekrana tekrar devam etmek için seçenekler sunuluyor. Bu seçeneklerde "Ruby" elmasının kullanılması ya da reklam videosu izleme karşılığında oyunda toslandığı yerden devam edebilme imkanı sunuyor. Tekrar aynı kazayı yaparsa oyuncular, bu sefer iki katı Ruby karşılığında devamını sunuyor. Bu arada bizi kovalayan karakterse oyuna başlarken karakterimizin kızdırdığı dev bir maymun! Oyuncuların, oyuna her gün girişlerinde hediye olarak coins veriyor.

Ayarlar kısmında oyunun sesi ve dilinin ayarları mevcut. Sesi kapatıp açılabiliyor. Ses, müzik ve efekt olarak aynı işlevi görüyor. Yani ses kapatıldığında müzik ve ses efekti birlikte kapanıyor. Dil seçeneğinde oyunculara 4 dil seçeneği sunuluyor. Bu diller: Rusça, Portekizce, İspanyolca ve İngilizce. Bu kaliteli ve eğlenceli oyunun, bilinen Subway Surf'ten pek bir farkı yok. Oyun tam anlamıyla Subway Surf oyununun ikizi niteliğinde denilebilir.





PAYLAŞ