Bugün Tanıtılacak Mi Note 3'ün Özellikleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

Bugün Tanıtılacak Mi Note 3'ün Özellikleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-11 13:00:21
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin'in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Xiaomi tarafından bugün duyurulması beklenen Mi Note 3 modeline dair bazı özellikler belli oldu ve bir görsel paylaşıldı. Çeşitli kaynaklar ve kişilerden ötürü akıllı telefonların tanıtımı öncesinde cihazlara dair detaylara erişmek bir hayli kolay oluyor. Bu noktada şirketlerde bu durumun önüne geçemezken Xiaomi'de bunlardan birisi oldu. Şirketin bugün tanıtacağı olan Mi MİX 2 cihazının tamamen çerçevesiz bir ekran ile geleceği neredeyse belli olmuşken fiyat performans ürünü olması beklenen Mi Note 3'ün de teknik detayları ortaya çıktı.

Cihazın resmi olarak sadece Hindistan ve Asya ülkelerinde satışa sunulması beklenirken ülkemizde ise çeşitli e-ticaret sitelerinde satışa çıkacağını söyleyebiliriz. Mi Note 3 modeline gelecek olursak modelde en az 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama olması bekleniyor. Model fiyat performans ürünü olacağı için işlemci tarafında Snapdragon 660 modelinin kullanılması düşünülüyor. Ayrıca modele dair 4 GB RAM ve 64 GB'lık alternatif bir versiyonu olması bekleniyor ve bu sayede çeşitli kitledeki kullanıcılara erişmek mümkün olacaktır.

Cihaz kutusuna baktığımızda ise modelde kulaklık girişinin olmayacağını ifade edebilirken tıpkı Mi MİX 2'de olacağı gibi USB Type-C bağlantı seçeneği ile geleceğini söyleyebiliriz. Mi Note 3 modelinin ekran noktasında 5.15 inçten daha büyük bir ekrana ve bataryaya sahip olması bekleniyor. Bu akşam itibariyle gerçekleşecek olan etkinlik ile cihaza dair resmi detayları göreceğiz.





PAYLAŞ