Bu oyunu ilk bitiren 1 Bitcoin kazanacak! 20 Şubat'ta piyasaya çıkıyor! - Haberler - indir.com

Bu oyunu ilk bitiren 1 Bitcoin kazanacak! 20 Şubat'ta piyasaya çıkıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-19 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Her geçen gün çeşitli pazarlama taktiklerine dayalı farklı yapıda oyunlar görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise ortaya çıkan bulmaca yapılı bu ilginç oyunu bitirenler için 1 Bitcoin ödül konulmuş durumda. Kazanana Bitcoin verilecek olan 'MonteCrypto: The Bitcoin Enigma' adlı bu yeni oyun 20 Şubat'ta piyasaya çıkış yapıyor. Bulmaca severlerin dikkatini çekmesi beklenen bu oyunun büyük bir ödülü bulunuyor ve oyunun bir gün içerisinde piyasaya girmesi bekleniyor. Gem Rose Accent adlı şirket tarafından geliştirilen bu yeni 'MonteCrypto: The Bitcoin Enigma' adlı oyunda toplam 24 bölüm bulunuyor.

Her bölümün farklı zorlukları olan oyunda bulmacaların bir hayli zor olduğu ve ödülün ise büyük olduğu ifade ediliyor. Oyun 2 dolar fiyat etiketi üzerinden satışta olacak ve oyunu ilk bitiren kullanıcıya ise 1 Bitcoin ödül verileceği belirtiliyor. Oyun kripto ile alakalı bir yapıya sahip olacak ve dilerseniz tek dilerseniz ise çok oyunculu yapıda oynanabilecek.

Ülkemizde de ucuz fiyat etiketi ile satışta olması beklenen oyunun özellikle yapısı ve sunduğu ödül ile bir hayli dikkat çekmesi bekleniyor.





PAYLAŞ