BTCTurk transfer ücretlerini kaldırdı! - Haberler - indir.com

BTCTurk transfer ücretlerini kaldırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-20 16:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde önde gelen Bitcoin ve sanal para transfer sistemi olan BTCTurk tarafından transfer ücretlerinin tamamen kaldırıldığı açıklandı. Sanal para yatırım işinde olan kullanıcıların yoğun bir şekilde tercih ettiği BTCTurk, yapmış olduğu SegWit teknolojilerinde maliyetlerin düşürüldüğü belirtildi. Bu maliyetlerin azaltılması ile beraber Ripple, Ethereum ve Bitcoin gibi transfer ücretlerinin sıfırlandığı belirtildi. Şirket maliyetleri düşürürek kullanıcıların gerçekleştirmiş olduğu transfer ücretlerini tamamen üstlenmiş durumda.

Yapılan transfer ücretlerinden şirket kar etmek yerine müşteri memnuniyetini dahada önemseyerek böyle bir tercih yapmışa benziyor. BTCTurk ekibinin açıklamasına göre yapılan transfer ücretleri daha sonra kullanıcılara geri iade edilemez, ancak bundan sonraki işlemlerde kripto para çekme ve yatırma gibi işlemlerde gerçekleşecek transferlerde herhangi bir ücret alınmayacak.

Bugünden itibaren sistemi kullanarak Ethereum, Bitcoin ve Ripple gibi para çekimlerinde kullanıcılara herhangi bir ücret zorunluluğu sunulmayacak. Türk lirası çekimlerinde herhangi bir değişikliğin olmadığı ve yapılan değişikliklerin transfer süreçlerini etkilemeyeceği açıklaması yapıldı.





PAYLAŞ