Brothers in Arms 3 Yayınlandı! Hemen indir! - Haberler - indir.com

Brothers in Arms 3 Yayınlandı! Hemen indir!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Savaş oyunu hayranlarının merakla bekledikleri Gameloft yapımı Brothers in Arms 3 mobil platformlardaki yerini aldı. Ücretsiz olarak oynanabilen oyun TPS yapısında olup, Çavus Wright adlı bir kahramanı yöneterek Normandiya'ya yolculuk ediyoruz.

Geçen hafta yaptığımız haberle tanıtım videosunu sizlere aktardığımız Brothers in Arms 3'te kahramanımızı 3. şahıs bakış açısından kontrol ediyoruz. 2'nci Dünya Savaşı'nın kaderini değiştirmeye çalışacağımız oyunda Çavuş Wright'in yeteneklerini kullanarak düşmanları yenmeye çalışacağız.

Brothers in Arms 3

Yalnız olmadığımız bu macerada komutamızdaki askerlerin yeteneklerinden de faydalanabiliyor ve bu sayede daha güçlü bir şekilde düşmanlarımız ile savaşabiliyoruz. 

Hikaye odaklı tek oyunculu modun yanı sıra oyunda çok oyunculu modlarda yer alıyor. Dünya savaşından kalma 18 farklı silahın bulunduğu Brothers in Arms 3'te bu silahlar gerçeğine uygun olarak tasarlanmış olup deneysel yeni silah türlerini de düşmanlara karşı kullanabiliyoruz.

Brothers in Arms 3

12 kardeş ve her bir kardeş için 4 farklı statüde yükselme seçeneğini de bulabileceğimiz oyunda farklı görev türlerini yerine getirmeye çalışacak ve bu görevleri tamamladıkça kahramanımızı geliştirebileceğiz. Oyunda ayrıca silahlarımızı da geliştirebiliyor ve yeni silahlar satın alabiliyoruz.

Tamamen ücretsiz ve Türkçe olarak Android veya iOS cihazınıza oynayabileceğiniz Brothers in Arms 3, önümüzdeki günlerde Windows 8.1 ve Windows Phone için de yayınlanacak.

Brothers in Arms 3'ü mobil cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ