Brothers in Arms 3 Windows Phone için Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Brothers in Arms 3 Windows Phone için Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

2 gün önce yaptığımız haberle Android ve iOS platformunda yayınlandığını duyurduğumuz Gameloft'un keskin nişancı oyunu Brothers in Arms 3, bugün itibarıyla Windows Phone cihazlar için de indirmeye sunuldu. 

Kendimizi 2.Dünya Savaşı'nın tam ortasında bulacağımız oyunda Çavuş Wright adlı bir keskin nişancıyı kontrol ederek, emrimizdeki askerlerle birlikte Normandiya'ya büyük bir çıkarma harekatı düzenleyecek ve düşmanlarla savaşarak onları bozguna uğratmaya çalışacağız.

Brothers in Arms 3

Hava saldırısı, molotof kokteyli, havan saldırısı ve roket saldırısı gibi yeteneklere sahip olan karakterimizle birlikte çeşitli görevleri de yerine getirmeye çalışacağız. Başarılı olduğumuz her görev sonrasında karakterimizin ve askerlerin yeteneklerini de geliştirebiliyoruz. Grafik yönünden oldukça başarılı olan Brothers in Arms 3 ayrıca Türkçe dil desteğine de sahip.

Mobil cihazlarınız üzerinde etkileyici ve heyecan dolu bir savaş oyunu deneyimi sunan Brothers in Arms 3'ü aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows Phone, Android veya iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ