Brand Week Istanbul Mobil Uygulaması Çıktı! - Haberler - indir.com

Brand Week Istanbul Mobil Uygulaması Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-03 10:38:11
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Brand Week Istanbul uygulaması şimdi iOS ve Android marketlerde! Oturumlar, kat planları, seminerler, sosyal aktiviteler, konuşmacılar ve daha fazlasını uygulamamızda bulabilirsiniz. Uygulamayı hemen indirip, kişisel programınızı bile oluşturabilirsiniz! Brand Week Istanbul uygulaması ile oluşturacağınız size özel kişisel programınızı arkadaşlarınızla veya sosyal medya hesaplarınızda bulunan takipçileriniz ile paylaşabileceksiniz.

Uygulama içerisinde bulunan Oturumlar, Seminerler, Sosyal Etkinlikler, Sosyal Medya, Programım, Kat Planları, Mekân, Konuşmacılar ve Sponsorlar sayfaları ile Brand Week Istanbul ile ilgili tüm detayları tek dokunma ile öğrenebileceksiniz.

Brand Week Istanbul (Android & iOS)

Brand Week Istanbul Mobil Uygulaması

Oturumlar sayfasında Brand Week Istanbul oturumlarında hangi saatte hangi konuşmacı konuşacak, kahve molası ne zaman? Etkinlikler hangi günlerde hangi saatte gerçekleşecek? Tüm detayları tek dokunmayla Oturumlar sayfasından kolayca öğrenebileceksiniz.

Seminerler sayfasında ise Brand Week Istanbul?da hangi saat aralığında hangi seminerler gerçekleşecek? Seminerin konuşmacıları kimler? Seminerin içeriği ne? Gibi aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını tek dokunmayla bulabileceksiniz.

Sosyal Etkinlikler sayfasına geldiğimizde ise hangi gün hangi etkinliklerin olacağını, etkinliklerin nerede hangi saatte gerçekleşeceğini ve bu sosyal etkinliklerde hangi isimlerin konuşma yapacaklarını yine Brand Week Istanbul'un mobil uygulaması sayesinde tek dokunuşla öğrenebileceksiniz.

Sosyal Medya sayfasına girdiğimiz zaman da önümüze Twitter'da #BrandWeek2017 etiketi ile paylaşılan tweet'leri görebiliyoruz. Siz de Brand Week Istanbul hakkındaki düşüncelerinizi Twitter üzerinden #BrandWeek2017 etiketi ile paylaşırsanız, paylaştığınız tweet'ler Brand Week Istanbul mobil uygulamasının Sosyal Medya sayfasında herkese açık bir şekilde görünüyor. Tabi attığınız tweet'in bu sayfada görünebilmesi için profilinizin herkese açık olması lazım.

Programım sayfasına geldiğiniz zaman da Brand Week Istanbul mobil uygulamasında Seminerler ve Oturumlar sayfalarında herhangi bir oturuma dokunup oturumun ayrıntılarının bulunduğu sayfanın sağ üst kısmında bulunan yıldız simgesine dokunarak hangi oturumlara katılacağınızı Programım sayfasında tutarak programınızı arkadaşlarınızla veya sosyal medya üzerindeki takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz.

Kat Planları sayfasında ise Brand Week Istanbul'un gerçekleşeceği mekânın kat planlarını görebilir ve mekanda kaybolma riskinden kurtulabilirsiniz.

Mekân sayfasına gelince, Brand Week Istanbul'un gerçekleşeceği mekânın nerede olduğunu harita üzerinden görerek mekâna kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Konuşmacılar sayfasında Brand Week Istanbul konuşmacılarının tümünü alfabetik olarak görebilir ve konuşmacıların isim ve soy isimleri, kim oldukları, sosyal medya hesapları ve hangi etkinliklere katılacaklarını detaylı olarak görebilirsiniz.

Sponsorlar sayfasında Brand Week Istanbul'un sponsorlarını görebileceksiniz.





PAYLAŞ