Boğaziçi Üniversitesi Artık Snapchat'te! - Haberler - indir.com

Boğaziçi Üniversitesi Artık Snapchat'te!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Türkiye'de Snapchat hesabı açan ilk üniversite ve devlet kurumu ünvanı Boğaziçi Üniversitesi'nin oldu. UniBogazici kullanıcı adıyla kurulan Boğaziçi Üniversitesi hesabı, kısa süre içinde 1000'e yakın takipçiye ulaştı. 

Dijitalleşen dünyada iletişimin dönüşümüne doğru tepkiler vererek; öğrenci, mezun ve üniversite adaylarıyla iletişimini kuvvetlendirmeyi amaçlayan Boğaziçi Üniversitesi, 25 yaş altındaki gençler arasında oldukça popüler bir uygulama olan Snapchat'te hesabı olan Türkiye'deki ilk üniversite oldu.

Dünya genelinde Houston, Michigan, Princeton gibi dünya çapındaki önemli üniversitelerin de kullandığı Snapchat, Boğaziçi Üniversitesi'nde de ''UniBogazici'' kullanıcı adıyla kuruldu. UniBogazici hesabının paylaşımlarının görüntülenme sayısı kullanıma açıldıktan sonra kısa bir süre içinde 1000'e yaklaştı. Hesabı, Boğaziçili öğrencilerin yanı sıra üniversite adayı lise öğrencileri de ilgiyle takip ediyor.

UniBogazici hesabında kampüs hayatı (yemekhane, manzara, hava durumu, etkinlikler, yurtlar, dersler, sınavlar, kütüphane vs.) anlık olarak öğrenci diliyle interaktif bir biçimde paylaşılıyor.

Dünya genelinde 100 milyona yakın kullanıcısı bulunan Snapchat, akıllı cihazlar aracılığıyla, kullanıcıların birbirlerine yazılı metin, fotoğraf, ses veya video göndermesini sağlarken bu dosyaların kaydedilmesine olanak vermiyor. Snapchat, ABD'de yapılan bir araştırmaya göre üniversite öğrencilerinin yüzde 77'sinin günlük hayatlarının önemli bir parçasını oluşturuyor.

Android ve iOS mobil cihazlarda ücretsiz olarak kullanılabilen Snapchat uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ