BMW ve Microsoft İş Birliği İle Araçlara Skype Geliyor - Haberler - indir.com

BMW ve Microsoft İş Birliği İle Araçlara Skype Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-15 20:00:22
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Alman otomobil devi BMW ile Microsoft arasında yapılan son iş ortaklığı ile daha çok iş adamlarının hoşuna gidebilecek ve o kitleyi hedefleyen yeni bir özellik geliştirilmeye başlandı. Hatırlarsak geçtiğimiz yıl bu iki firma yaptıkları ortaklık ile Office 365 entegrasyonu sağlamışlardı. Şimdi ise Skype for Business ile araç içerisinden kolay bir şekilde Skype toplantılarına bağlanılabilen bir sistem üzerinde çalışmalara başlandı. Şikago bölgesinde her sene düzenlenen İvonasyon Günleri etkinliği kapsamında bu yıl BMW?nin duyurulan bu yeni özelliği ile araç içerisinden kolay bir şekilde Skype görüşmelerinin olabileceği açıklandı.

İlk olarak sadece BMW 5 serisinde yer alacak olan bu yeni özellikle beraber BMW 5 serisine sahip araba kullanıcıları yolda geçirdikleri vakitler esnasında Skype toplantılarını gerçekleştirebilecek ve vakitlerini daha değerlendirebilecekler. BMW ve Microsoft arasındaki bu vizyon ise gelecekteki araçların trafik esnasında bir araba ofisi haline dönebileceğinin yolunu açıyor. Bu sayede daha verimli iş toplantıları ve araç için gelişmiş sohbet seçenekleri geliştirilebilecek. Office 365?i kullanan kurumsal aylık aktif abone sayısı 100 milyonu geçkin olurken BMW ise bu kitle içerisinde araç tercihi olarak öncelik tanınabilir durumda.

Bu yeni çözüm şuan için Fransa, Almanya ve İngiltere?de kullanılabilir olurken servisin diğer pazarlarada hızla yayılarak daha işlevsel bir hale gelmesi bekleniyor. Bakalım teknoloji devi şirketler ile araçlar arasında yapılan bu iş ortaklıkları kapsamında ortaya çıkan yeni gelişimlere önümüzdeki zamanlarda ne gibi farklı içerikler eklenecek göreceğiz.





PAYLAŞ