BlueStacks'in Mac Versiyonu Yayınlandı! - Haberler - indir.com

BlueStacks'in Mac Versiyonu Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-02 18:00:33
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Bilgisayarınızda Android işletim sistemli uygulamaları uygulamaları çalıştırmak için kullanılan BlueStacks, uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet Mac işletim sistemli cihazlarda çalışma gösterecek.

Android tabanlı geliştirilen oyun ve uygulamaların tablet veya telefon üzerinden kullanmak yerine daha büyük ekranlı PC üzerinden kullanabilmenizi mümkün kılan Android emülatörü BlueStacks, şimdiden 90 milyon kullanıcıya ulaşmış durumda.

Bluestacks Mac indir

BlueStacks'in sadece Windows platformu için geçerli olan başarısının Mac platformlarına geçişiyle daha da artacağı tahmin ediliyor. Artık Android tabanlı geliştirilen oyunlardan dilediğinizi seçerek Mac cihazlarda oynamanın keyfini çıkarabileceksiniz.

Mac versiyonunun Alfa sürümünün 2012 yılında çıkmasına rağmen firma Windows platformundaki çalışmalarına ağırlık vermiş ve Mac sürümünü geri plana atmıştı. Yaklaşık 3 yıllık bir sürenin ardından uygulama, Mac yüklü bilgisayarlarda çalışabilecek.

Gerektiği durumlarda kullanıcıların Android oyun ve uygulamaları BlueStacks üzerine yüklemeleri gerekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan BlueStacks'in Mac ve Windows sürümünü aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

BlueStacks Mac Tanıtım Videosu


PAYLAŞ