Blizzard battle.net adını değiştirmiyor - Haberler - indir.com

Blizzard battle.net adını değiştirmiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-19 09:20:49
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının çok iyi tanınan isimlerinden biri olan Blizzard içinde bulunduğumuz yılın Mart ayında isim konusunda bazı değişikliklere gitmeye karar vermişti. Yıllardır kullanılan ve Blizzard oyunları denilince akla ilk gelen Battle.net logosunu kaldırıp yerine Blizzard App logosunu getirmişti. Bu durum Blizzard oyunlarını uzun süredir oynayan kitleyi rahatsız etti ve bunu bazı platformlarda dile getirdiler. Daha çok oyunları yeni oynamaya başlayan kişileri hedef alan Blizzard hatalı bir dönüşüm süreci olduğunu kabul etti. Eski kullanıcıların bu durumdan rahatsız olması da logonun eski halini almasını sağladı.

Bu konuda açıklamalarda bulunan Blizzard "Aslında Battle.net teknolojisinin bir yere gittiği yoktu, ama bu marka değişikliğinden sonra sizlerden gelen tepkileri dinledik, bu konu üzerinde biraz daha kafa patlattık ve ismin olduğu gibi kalmasının en doğrusu olduğuna karar verdik. Bunu eskiden Silicon & Synapse ve Chaos Studios olarak bilinen bir geliştirici olarak söylüyoruz, isimler gerçekten de önemlidir." şeklinde konuştu.

Oyuncuların fikirlerine ne denli değer verdiğini ortaya koymak isteyen Blizzard,  Blizzard Battle.net olarak yola devam edeceklerini duyurdu. Bu şekilde Blizzard ve Battle.net farklı bir firmaymış gibi görülmeyecek ve oyunlara yeni başlayan oyuncular bağlantıyı görecekler. Bu gelişmeyi sevinçle karşılayan oyuncular 1996'dan beri kullanılan Battle.net'e yeniden kavuşacakları için oldukça memnun oldu. Yeni oyuncular içinde makul bir adım atılmış ve orta yol bulunmuş oldu.





PAYLAŞ