Black Desert Online hızla büyümeye devam ediyor - Haberler - indir.com

Black Desert Online hızla büyümeye devam ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-12 14:13:28
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Dünya çapında büyük bir ilgi ile oynanan ve kısa bir süre önce de Türkiye'ye de gelen Black Desert Online, MMORPG türünün en sevilen örneklerinden biri. Kısa bir süre önce, oyuna yeni bir güncelleme eklendiği duyuruldu. Bu güncelleme ile eklenen yeni içerikler, Black Desert Online evreninin daha da genişlemesini sağladı. Güncellemeden sonra, oyun yeni sınıfa, bölüm sonu canavarına, yeni görevlere kavuştu. Yeniliklerin yanı sıra, oyunun sistemine 6. sunucu eklendi. Bu sunucu sayesinde, oyuncular Black Desert Online'ı daha hızlı oynama imkanına sahip olacaklar.

Oyuncuların karakter yaratma ve MMORPG türünde en farklı oynanış biçimine sahip olma özellikleriyle dikkatlerini çeken Black Desert Online, 11 Ocak tarihinde yayınlanan güncellemeyle beraber şunlara sahip oldu;

Kunoichi sınıfı: Dövüş sanatları ve hava saldırılarında oldukça iyi olan Kunoichi sınıfı, oyuna 9. sınıf olarak eklendi.

Kzarka bölüm sonu canavarı: Kzarka, yıllardır kilit altında tutulduğu Serendia'daki bir tapınaktan çıkarak, yeniden tahribat yaratmak için oyundaki yerini aldı.

Han görevleri: Oyuncular, han görevlerini şehrin içindeki panolardan takip edecek.

Gece Tüccarı Patrigio:  Patrigio, oyuncuların sıradan karataşlardan, Kzarka silahlarına kadar tüm ihtiyaçlarını karşılamak için, 22.01'den sonra meydana çıkar. Bu saate kadar da gölgede gizlenir.

Black Desert Online Türkiye'de de sevildi

Kısa bir süre önce Türkiye sunucuları da açılan yapım, Türk oyuncular tarafından da büyük ilgiyle karşılandı. Oyun kısa bir süre önce kapalı beta sürecinden çıktı ve ilgiden dolayı üç sunucu yetersiz geldi. Oyun için Türkiye'de dördüncü sunucu da açıldı. Oyuncuların daha iyi bir deneyim yaşaması adına, yayıncı şirket Pearl Abyss Calpheon'u da sisteme ekledi.

Oyuna eklenen yeni içeriklerin yanı sıra, oyun içi etkinliklerle hediyeler kazanma şansı da sunuluyor. 25 Ocak'a kadar sürecek olan etkinlikte, oyuncular Aile Şöhret Puanı'nı kullanabilecek ve arttırabilecekler. 4 Ocak'tan 18 Ocak'a kadar sürecek olan Korsan Romu Toplama Etkinliği'nde ise oyuncular Black Desert bölgelerinde Korsan Romu kazanabilecekler. Son olarak Ninja sınıfı için hazırlanan etkinlikte, oyuncular Ninja karakterler oluşturup, belli seviyelere gelerek, Logitech oyun kulaklığı, Samsung monitör ve oyun içi çeşitli eşyalar kazanabilecek.





PAYLAŞ