Bixby 2.0 resmileşti - Haberler - indir.com

Bixby 2.0 resmileşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-19 14:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bixby'ın, ilk sürümünden tam 6 ay sonra 2.0 sürümüne geçiş yapacağı Samsung tarafından duyuruldu. Bixby, 2.0 sürümü ile birlikte akıllı telefonun dışına çıkarak akıllı televizyon, akıllı buzdolabı, akıllı hoparlör de internete bağlı bir çok akıllı cihaz için kullanılabilir olacak.

Bixby 2.0 İle Neler Geliyor?

Samsung, Bixby'ı Google'ın Google Asistan ve Amazon'un Alexa'sı için güçlü bir rakip olarak görüyor. Samsung, Apple ve Google'ın yaptığı gibi kullanıcıları kendi yazılım ve donanım ekosistemine bağlamak istiyor. Bixby, 2.0 versiyonu ile birlikte doğal dil işleme ve kullanıcı ihtiyaçlarını öngörme kapasitesi ile birlikte daha iyi bir sesli asistan olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor.

İkinci nesil Bixby, cihaz ekosistemimiz için bir kontrol merkezi görevi görecek. Geliştiricilere açılan Bixby 2.0, geliştiricilerin kendi uygulamalarını Bixby 2.0 ile uyumlu hale getirmesini sağlayacak. Samsung, Bixby 2.0 yazılım geliştirme kitini de geliştiriciler için kullanıma sundu. Ayrıca Samsung TV için kullanılabilecek olan Bixby da ABD ve Kore için şu anda kullanılabilir durumda.

Bixby 2.0, eski sürümüne nazaran daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacak mı bilinmiyor zira Galaxy S8, S8 Plus ve Note 8 modellerinde bulunan Bixby butonu kullanılabilirlik açısından hiç puan almıyor.





PAYLAŞ