BitTorrent'ten Güvenli Sohbet Uygulaması: Bleep - Haberler - indir.com

BitTorrent'ten Güvenli Sohbet Uygulaması: Bleep

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Devletlerin izinsiz olarak yaptıkları izleme faaliyetlerinin ortaya çıkmasının ardından harekete geçen BitTorrent, kullanıcıların kendi aralarında güvenli bir şekilde iletişim kurmalarını sağlayacak Bleep adında bir sohbet servisini hayata geçirdi.

Şu an Alpha aşamasında olan servis sayesinde kullanıcılar, dinleme korkusu olmadan birbirleriyle özgür bir şekilde iletişime geçebilecekler. Hem mobil hem de masaüstü platformlar için kullanıma sunulan servis üzerinden gönderilen mesajlar alıcısına ulaşana kadar şifreli olarak tutuluyor. Bu sayede de mesajı sadece gönderen ve alıcının görmesi sağlanıyor.

Bleep

Alışıldık sohbet ve mesajlaşma servislerinden farklı olarak merkezi bir sunucu kullanmayan Bleep, gönderilen mesajların doğrudan alıcısına ulaşmasını sağladığı gibi bu sayede üçüncü kişilerin de bu mesajlara ulaşmasını engellemiş oluyor.

Hali hazırda Windows, Mac ve Android için yayınlanmış olan ve şu an sadece sesli arama ile metin mesajları gönderilmesini mümkün kılan Bleep uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, arkadaşlarınız ya da aile bireylerinizle güvenli bir şekilde mesajlaşmanın keyfini çıkarabilirsiniz.





PAYLAŞ