BitConnect Kapanacağını Duyurdu! - Haberler - indir.com

BitConnect Kapanacağını Duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-18 11:16:18
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Kripto para piyasasında son 24 saat içerisinde yaşanan düşüşler sonrasında kullanıcıların zarar ettiği düşünceleri gündeme gelmişti. Şimdi ise bu kripto para birimlerinden birisi olan yatırım platformu BitConnect'in kapatılacağı duyurusu yapıldı. BitConnect sistemi küresel anlamda yatırım platformu ve bu yatırımları analiz etmek adına iyi işleyen bir sistemdi. Ancak son zamanlarda Ponzi adlı bir saadet zinciri sisteminin olduğu düşünülüyordu. Son 1 günde yaşanan değer kaybı sonrasında ise BitConnect'in kapanacağı artık tam anlamıyla belli oldu.

Bu sistemin internet sitesi üzerinden yayınlanan bir blog içeriği ile Bitcoin ile para transferi yapma servisinin kapatılacağı açıklandı. Platformun artık dijital cüzdan ve eğitim içerikleri sunacağı belirtilirken, para transfer gibi işlemlerin olmayacağı belirtiliyor. Kullanıcıların yaptıkları transfer işlemleri için ise 5 günlük süre veren şirket, önümüzdeki süreçte kripto para kategorisi için başka hizmetler sunmaya devam edeceğe benziyor.

Son zamanlarda DDoS saldırılarıda artan bu transfer sistemi için şirket yeterli koruma ve güvenliği sağlayamıyordu. Sizlerde kripto para transferleri gerçekleştirecekseniz piyasanın bilindik platformlarını seçmeye özen gösteriniz.





PAYLAŞ