Bitcoin eskisi kadar iddialı olmayı başarabilecek mi?	 - Haberler - indir.com

Bitcoin eskisi kadar iddialı olmayı başarabilecek mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-18 11:35:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Kripto Para

Perşembe günü Bitcoin neredeyse değişmeden işlem gördü ve yatırımcılar, popüler çok günlü Konsensüs konferansının sona ermesinden sonra beklenmedik bir düşüş yaşadı.

Yakın geçmişte fikir birliği, şimdiye kadar gerçekleşmemiş olan 1 numaralı dijital para biriminin fiyatına bir artış sağlama eğilimi göstermesiydi.

Oanda'nın kıdemli pazar analisti Craig Erlam, 'Hala biraz yumuşak ve savunmasız görünüyor' dedi. 'Duygu odaklı bir pazar olduğu ve her şeyin çok sessiz olduğu göz önünde bulundurulduğunda, bunu 8.000 doların altında gördüğümüzde beni şaşırtmayacaktı.'

Erlam, tabanın bitcoin'den düşmesini beklemediğini ekledi.

Tek bir bitcoin BTCUSD,% -1.46 en son Çarşamba günü saat 05.00'den bu yana% 0.4 düşüşle 8.264.05 $ seviyesinde işlem gördü. 

SEC, yatırımcıları almanın ne kadar kolay olduğunu göstermek için sahte bir ICO web sitesi hazırladı.

Apple'ın kurucu ortağı blockchain teknolojisini onayladı.

Avusturya'da WeAreDevelopers Dünya Kongresi'nde konuşan Apple Inc. AAPL,% -0.64 ortak kurucusu Steve Wozniak, kripto paranın altını çizen dağıtık defterin blokajı olduğunu söyledi. . Wozniak, teknolojinin on yıl içinde tam potansiyele ulaşacağını da sözlerine ekledi.

Bunlar Wozniak'ın ilk dijital teknoloji yorumları değil. Ekim ayında yapılan Para konferansında, teknoloji dehası, bitcoin'in madencilik yapılabilecek sonlu sayıda bitcoin nedeniyle ABD doları ve altından matematiksel olarak daha iyi olduğunu söyledi.

Ancak pek çoklarına göre şu anda düşüş yaşayan bitcoin'in ileride daha yüksek seviyede işlem göreceği düşünülüyor. Ayrıca bu senenin sonunda rekor kıracak gibi duruyor.

Pek çok kişinin düşüncesi bu yöndeyken eğer düşüş yaşarsa pek çok kişinin bu işte dili yanacak gibi duruyor.





PAYLAŞ