BiTaksi ile Bugün Taksiler Bedava! - Haberler - indir.com

BiTaksi ile Bugün Taksiler Bedava!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Geçen günlerde yaptığımız haberle BiTaksi kullanıcılarının 17 Aralık'ta taksiler ile bedava yolculuk yapabileceklerini sizlere aktarmıştık. İşte o gün geldi. İstanbul'da yaşayan BiTaksi kullanıcıları bugün boyunca taksi parası ödemeyecekler.

Bugün sizlere BiTaksi uygulamasını kullanmanızı öneriyoruz. Zira şu an için İstanbul'da yaygın olarak kullanılan BiTaksi, pek çok kişi için faydalı olarak bir kampanyaya imza attı. Bu gece saat 23:59'a kadar sürecek olan kampanya kapsamında, 30 TL'ye kadar olan taksi ücretlerini ödemeyeceksiniz.

Yalnızca kredi kartı ile yapılacak olan seyahatlerde geçerli olan kampanyaya dahil olmak için BiTaksi Android veya BiTaksi iOS uygulamasına kredi kartı bilgilerinin girilmesi ve ödeme seçeneği olarak da kredi kartı'nın seçilmesi gerekiyor.

Sadece ilk yolculuklar için geçerli olan BiTaksi'nin bedava taksi kampanyası 30 TL ve altındaki taksi ücretleri için geçerli.

Eğer sizde İstanbul'da yaşıyor ve bu kampanyadan yararlananmak istiyorsanız; hemen aşağıdaki bağlantıları aracılığıyla BiTaksi uygulamasını mobil cihazınıza indirmelisiniz.





PAYLAŞ