Bir Twitter Hesabı, Ölümle Sonuçlanan UBER Kazasının Görüntülerini Yayınladı! - Haberler - indir.com

Bir Twitter Hesabı, Ölümle Sonuçlanan UBER Kazasının Görüntülerini Yayınladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-22 11:02:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Sosyal Medya

Uber haberleri son zamanda baya arttı ayrıca birçok kötü haberde ismi geçmeye başladı Uber San Francisco, Kaliforniya menşeli Amerikan uluslararası ulaşım  şirketidir. Uber mobil uygulaması sayesinde insanlar araçlarını taksiye çevirebilirler mobil uygulamadan gidilecek yer tarife her şey seçilir ve en yakın araç çağrılır aynı zamanda uygulama sayesinde araçtaki şoför'e kredi kartı ile de ödeme yapılabilir.

Ama yakın zamanda Uber adı çok lekelendi hem darp olayları hemde zarar gören şoför'ler aynı zamanda içindeki müşteriler ile ilgili birçok sıkıntı yaşandı üstelik bunların üstüne birde Uber Otonom Aracı Bir Yayaya Çarptı Haberi'de girdi ve bu haber ile ilgili bir gelişme daha mevcut Uber otonom aracı seyir halindeyken bir yayaya çarptı araç otonom modday'dı ve içerisinde bir kişi bulunuyordu ancak bu haberden sonra hem Uber aracını haklayan görüntüler hemde Uber aracını suçlayan pek çok görüntüler interne'te sızdı işte o görüntülerden birisi;

 

 

Görüntüde seyir halindeki otonom araçtaki şoför birşeyle meşgul olurken araç kaza yapıyor ancak bu görüntüler akla şu soruyu getiriyor.

Araç Otonom Modda Değilmiydi? 

Çünkü ilk defa otonom araç kazası duyuyoruz otonom araçlar her zaman  takip mesafesini 7 Metre şeklinde korur ve 4 Metre sonrasında birşey çıkarsa anında durabilecek bir yapıya sahiptir. Görüntüdeki araç da Volvo olunca insanlar bir türlü bu kazaya akıl sır erdiremiyorlar.





PAYLAŞ