Bing iPhone ve iPad Uygulaması Yenilendi! - Haberler - indir.com

Bing iPhone ve iPad Uygulaması Yenilendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft'un ünlü arama motoru Bing'in iPhone ve iPad uygulamaları baştan aşağı yenilendi. Tasarımsal olarak ana ekranında gözle görülür değişikliklerin yapıldığı Bing Arama (Bing Search) uygulaması sayesinde artık birçok içeriğe rahatlıkla ulaşabileceğiz.

İnternet aramalarının daha kolay yapılabilmesi amacıyla elden geçirilen Bing iOS uygulamasında ilk göze çarpan değişiklik, ana ekran üzerinde yapılmış. Uygulamanın arama çubuğu ekranın tam ortasına konumlandırılmış durumda.

Bing

Akıllı arama özelliğine sahip olan uygulama üzerinden örneğin; ''Denizli'de hava sıcaklığı kaç derece?'' gibi sorulara cevap alabiliyoruz. Popüler haberleri ve güncel hava durumu bilgilerini de iOS cihazlara getiren uygulama, aynı zamanda sesli aramaları da destekliyor. Yani uygulama üzerinden hem yazılı arama hem de sesli arama yaparak pek çok sorunun yanıtını alabiliyoruz.

Bing iPad Translator

Ayrıca Bing iPad uygulamasına da bu güncellemeyle birlikte Bing Çeviri (Bing Translator) desteği eklendi. Uygulama içerisine eklenen çeviri butonuna tıklayarak istediğiniz içerikleri dilediğiniz dilde kolaylıkla görüntüleyebileceksiniz.

iOS 7 ve üzeri işletim sistemine sahip iPhone ile iOS 8 tabletlerde kullanılabilen Microsoft Bing iOS uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ