BİM'e Şimdide Uygun Fiyatlı Galaxy Note 8 Geliyor - Haberler - indir.com

BİM'e Şimdide Uygun Fiyatlı Galaxy Note 8 Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-16 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu uygun fiyatlı iPhone X serisi ile dikkatleri çeken BİM'den bir yeni avantajlı ürün daha geliyor. Şimdi ise Galaxy Note 8 modelini piyasa rakamlarından daha uygun bir fiyat ile mağazasına getiriyor. Uygun fiyatları ile dikkat çeken BİM, henüz bir süre önce Apple'ın en yeni amiral gemisi modeli olan iPhone X cihazını sınırlı marketlerinde piyasadan 1100 TL daha indirimli bir fiyat ile sunmuştu. Şimdi ise Samsung'un güçlü modellerinden olan Galaxy Note 8 cihazını 23 Mart tarihinden itibaren mağazalarında göreceğiz.

Ortaya çıkan afişte cihazın 2 yıl garantili olduğu belirtilirken, bu garantinin Samsung Türkiye kapsamında olup olmadığı bilinmiyor. Diğer yandan afişteki cihaz özellikleri arasında işlemci olarak Snapdragon 835'i görüyoruz. Bildiğiniz gibi Samsung ülkemizde Exynos serisi işlemcileri tercih ediyor ve Snapdragon serili modeller ise Kuzey Amerika ve bazı bölgelerde satışa çıkıyor. Ülkemizdeki Galaxy Note 8 cihazlarında Exynos 8895 yer alıyor ve bu işlemci yerine Snapdragon tercih edilmesi biraz düşündürüyor.

Çok büyük bir ihtimalle iPhone X'te olduğu gibi cihaz sınırlı sayıda mağazalarda satışa çıkacak. Bakalım BİM daha ne gibi ürünleri ile şaşırtmaya devam edecek göreceğiz.





PAYLAŞ