BEDAŞ 186 Mobil Uygulaması kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

BEDAŞ 186 Mobil Uygulaması kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-04-12 11:42:20
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Android ve iOS işletim sistemli akıllı telefonlar ile tabletler için ücretsiz olarak indirmeye sunulan BEDAŞ 186 Mobil Uygulaması, sadece İstanbul Avrupa Yakası'ndaki BEDAŞ tüketicileri tarafından kullanılabiliyor.

BEDAŞ 186 Mobil Uygulaması özellikle tüketicilerin planlı ve anlık elektrik kesintileri hakkında hızlıca bilgi almalarını amaçlıyor. Harita üzerinden lokasyon bazlı çalışan uygulama ile kullanıcılar kendi bölgesini etkileyen planlı bakım ve yatırım çalışmalarını anlık görebiliyorlar.

BEDAŞ 186 Mobil Uygulaması

Üyelik sistemine de sahip olan BEDAŞ 186, kullanıcıların 186 Çağrı Merkezi'ni aramaya gerek duymadan elektrik kesintisi, sokak aydınlatma, sayaç. arızası, kesme-açma ihbarı ve tehlikeli durumlar için ihbar bırakmalarına imkan tanıyor. Uygulama üzerinden yapılan ihbarların son durumu 'başvurularım' bölümünden anlık olarak takip edilebiliyor. Uygulamada yalnızca kaçak elektrik kullanımına dair ihbar, üyelik gerektirmeden yapılabiliyor. 

BEDAŞ 186 Mobil Uygulaması

Tüketicilerin programlı kesintiler ile ilgili 48 saat öncesinden kesintinin başlangıç ve bitiş zamanı ile ilgili haberdar olabildikleri uygulamada, abone olunan bölgede meydana gelen tüm kesintiler hakkında harita üzerinden bilgi alınabiliyor.

BEDAŞ 186 Android ve BEDAŞ 186 iOS uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ