Battlefield'ın yeni oyunu hakkında bilgi sızdırıldı - Haberler - indir.com

Battlefield'ın yeni oyunu hakkında bilgi sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-14 23:59:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

İlk oyunu 2002 yılında çıkan Battlefield serisi, oyun dünyasında en çok ilgi gören yapımlardan biri olarak biliniyor. 2002 yılında çıkan Battlefield 19422den beri oyuncularal buluşturulan serinin son oyunu, geçtiğimiz yıl Battlefield 1 olmuştu. Birinci Dünya Savaşı'nın konu edildiği oyun, dünya çapında büyük ilgi görmeyi başardı. Hala oyun severlerin oynadığı yapımlar arasında olan Battlefield 1, getirilen ek paketlerle beraber güncel tutulmaya çalışılıyor. Fakat DICE'ın, önümüzdeki yıl için yeni bir oyun planı olduğu düşünülüyor. 2008 yılında, Battlefield serisinden Battlefield Bad Company yayınlanmıştı. Gelecek olan yeni oyunun da, sızdırılan bilgiler dahilinde Battlefield: Bad Company 3 olacağı söyleniyor.

DICE, Battlefield hayranları için 2008 yılında piyasaya Battlefield: Bad Company oyununu sürdü. 2010 yılında da, Battlefield: Bad Company 2 oyun severlerle buluşturuldu. Bu seriye 2011 yılıyla birlikte ara verildi ve son olarak serinin çıkan oyunu Battlefield 1 oldu. 2018 yılı için, şirketin seri hakkında yeni planları olduğu ve gelecek olan yeni oyunun da, serinin devamı niteliğindeki Battlefield: Bad Company 3 olduğu söyleniyor. Paylaşılan bu bilgi, Battlefield 1 çıkmadan önce, bu oyun hakkında da sızıntı bilgi elde eden kişi olan Youtuber AlmightyDaq tarafından açığa çıkarıldı. Bu nedenle verilen bu haberin doğru olma ihtimali yüksek görülüyor. Youtuber şimdi de yeni oyunun Battlefield: Bad Company 3 olduğunu açıkladı.

Oyun severler Battlefield: Bad Company devamını uzun süredir bekliyordu. Youtuber tarafından paylaşılan bilgiye göre oyunun devamı Battlefield: Bad Company 3 2018'de gelecek ve Vietnam Savaşı'nı ve sonrasını konu edinecek. Bununla beraber Soğuk Savaş Dönemi'nin de oyun içerisinde görülebileceği söyleniyor. AlmightyDaq tarafından verilen bilgilere göre, yeni oyun Bad Company 2 ve Battlefield 3'te olan haritalara benzer haritalar barındıracak. Verilen bir diğer bilgi de Bad Company 3'te mikro ödemeler en aza indirilecek. Şimdilik yalnızca söylenti olarak ortaya çıkan bu bilgiler, oyun severlerin kafasını karıştırmış durumda.





PAYLAŞ