Battlefield V lansmanı gerçekleştirildi - Haberler - indir.com

Battlefield V lansmanı gerçekleştirildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-24 18:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Oyun tutkunlarının en çok merak ettiği oyunlar yavaş yavaş detaylarıyla birlikte kendisini göstermeye başlıyor. Geçtiğimiz günlerde Activison Call of Duty Black Ops 4 ile kendisini gösterdi. DICE da hemen karşı atak yaparak, oyuncularına serisinin yeni oyunu Battlefield V'i tanıttı. Uzun bir süredir sızıntı haberler ve tahminlerle gündeme gelen Battlefield V'in tüm ayrıntıları resmi olarak gün yüzüne çıktı. EA 23 Mayıs tarihinde oyunun resmi tanıtım videosunu oyun severlerle buluşturdu. Resmi tanıtım videosu oldukça beğenilen yapım, bazı İkinci Dünya Savaşı oyunlarına meraklı olan kesimi pek memnun etmeyi başaramadı.

Battlfield V de Call of Duty'den sonra olumsuz eleştirildi

Battlefield V'in tanıtım videosunun ardından, oyuncular yavaş yavaş görüşlerini dile getirmeye başladılar. Twitter'da #notmybattlefield hashtagi altında toplanan oyuncular, oyunda politik ayrımcılığın olduğunu söyledi ve olumsuz bir eleştiride bulundu.

Oyundaki değişikliklerden söz etmek gerekirse, Co-Op modu geri getirildi ve 4 kişiye kadar arkadaşlarla oynama şansına sahip olunacak. Vietnam mı İkinci Dünya Savaşı mı sorusu sonunda yanıtlandı ve oyunun İkinci Dünya Savaşı'nda geçeceği öğrenildi. Oyunda küçük bir craft mekaniği bulunuyor. Battlfield 5'te kadın karakterler, Assault, Support, Medix ve Scout olmak üzere 4 farklı karakter sınıfı ve 64 kişiye kadar multiplayer modu olacak. Oyundaki mikro satın almaların hepsi kozmetik olacak. Oyunun çıkış tarihi de 19 Ekim 2018 olarak açıklandı. Ön sipariş verenler betaya daha erken erişme imkanına sahip olacak. Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz;





PAYLAŞ