Battlefield 1'in Dosyalarında Yeni Silahlar Bulundu - Haberler - indir.com

Battlefield 1'in Dosyalarında Yeni Silahlar Bulundu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-27 10:24:23
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Bu yıla damgasını vuran oyunlardan birisi olan Battlefield 1, açık beta için paylaşılan dosyalarında bulunan gizli klasörlerden, oyunun içeriğinde yer alan silahlar bulundu.

Yayınladığı fragmanlar ve oyuna dair haberlerle bu yıl en çok konuşulan oyunlardan birisi Battlefield 1 oldu. Oyuna gelen güncellemeler ve yenilikler oyuncuların dikkatini çekmeyi başarmış ve oyunun çıkışının heyecanla beklenmesini sağlamıştı. Oyuncuları için geçtiğimiz günler içerisinde açık beta sürümü yayınlanan oyun, beta sürümüyle de oyuncuları etkilemeyi başardı. Açık betada paylaşılan dosyalarda bulunan gizli klasörlerde oyuncuların gözünden kaçmadı. Bazı oyuncuların bu dosyaları incelemeye kalkmalarıyla beraber, oyun içerisinde yer alacak silahlardan bazıları ortaya çıkartıldı.

Oyuncuların bu yıl en çok heyecanlanmasını sağlayan oyunlardan birisi de Battlefield 1 oldu. Eski çağlara dönüş yapan oyuna eklenen Osmanlı Devleti, oyuncuların oyunu biraz daha merak etmesine neden oldu. 1. Dünya Savaşı'nı anlatan oyun, yayınladığı fragmanlarla da merakı yükselterek oyuncularından geri dönüşlerde oldukça olumlu yorumlar aldı. Oyunun yapımcıları son olarak oyunun çıkışına bir ay kala açık betasını oyuncularla paylaştı. Bu paylaşım sonucunda, meraklı oyunculardan bazıları, açık betadaki gizli dosyaların içerisine girince, oyundaki bazı silahlar da açığa çıktı. Youtube kullanıcısı Westie, yayınladığı yeni videosunda Battlefield 1'de bulunacak olan silahları ve aygıtları açıkladı. Açıklanan bu silahlar arasında görülenler; el bombaları, anti tank bombaları, tank mayınları şeklinde. Kullanıcıların oyunda 1. Dünya Savaşı'nın işlenmesi sebebiyle silahların az olmasını beklemesine karşın, bu gizli dosyalardan sonra silahlardan yana da oyuncuların oyundan memnun kalacağı söyleniyor.

 





PAYLAŞ