Battlefield 1'in 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Battlefield 1'in 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-25 07:48:13
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

En çok oynanan oyunlar arasında gösterilebilecek oyunlardan Battlefield 1,  1 saatlik 1080p 60 FPS oynanış videosunu, oyuncularla paylaştı.

Battlefield 1 daha önce gündeme oyunun içerisine Osmanlı'yı ekleyeceğini duyurarak gelmişti. Mayıs ayları gibi verdiği haberle beraber, oyun dünyasında kendisinden oldukça söz ettirmişti. Bu haberin ne olduğunu biraz hatırlatırsak, oyunun Türkçe oynanabileceğinin yanı sıra, Arap çöllerinde Fransa'daki şehirlere kadar birçok yerde savaşma imkanı bulunacağı açıklanmıştı. Paketleri açıklandığında ise bu paketlerden 'Lawrence of Arabia' paketinde, Osmanlı İmparatorluğu'na karşı çıkarılan isyanın konu edinileceğini öğrenmiştik. Paketinde adından anlaşıldığı üzere Lawrence, Osmanlı İmparatorluğu'na karşı başlatılan Arap isyanının en başındaki isimlerden.

Daha önce Osmanlı İmparatorluğu'nun da yer alacağı haberi verilen Battlefield, Gamesom'daki oynanış videosunun ardından, kullanıcılar için bir video daha yayınladı ve yine gündeme oturdu. Yayınlanan videonun kalitesi, oyununda kalitesini gözler önüne seriyor. Youtube hesabı üzerinden yayınlanan oynanış videosu, önceki videoların aksine, baştan sona tek bir oyuncunun oynamasını bizlere gösteriyor. Bir önceki videolarda birden çok oyuncunun oynayışını görebiliyorduk. Gamescom'da yayınlanan videoda, karşımıza çıkan görüntülerde, Sinai Desert Haritası'nda Osmanlı (Türkiye) ordusu ile İngiltere (Britanya) ordusunun savaşını izlemiştik. Videoda bulunan atlar, zırhlı araçlar ve uçakların yanında elite karakterlere de rastlanmıştı. Bu videoların yayınlanması da diğer oyuncuların daha bir heyecanla oyuna olan ilgisini daha da arttırdı. İlerleyen günlerde farklı oyuncuların oynanış videoları yayınlaması da mümkün. Bir saatlik videoyu izlemek isteyenler, aşağıdaki linkten videoya ulaşabilirler.





PAYLAŞ